Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert nem fordul hasra a 6...

Renata julia kérdése:

Miert nem fordul hasra a 6 honapos kisbabam? Hogyan altasam hason? EZ KOMOLY PROBLEMA?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kell hason altatni ha nem akar. Úgy aludjon ahogy szeret. Neked se lenne jó, ha mondjuk utálsz háton aludni és úgy altatnának :-) Az én 15 hónapos örökmozgó kisfiam 7 hónapos elmúlott pár nappal amikor először hasra fordult, és semmi hátránya még nem származott abból, hogy nem 4 hónaposan forgott. 40. héten, 3200g és 50cm-vel született. Nem szabad túlaggódni a dolgot, majd forog amikor akar. Semmiről nem fog elkésni. Ne siettesd! Majd még futhatsz utána eleget :-)
2011. nov. 28. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:

A kérdésed első felével kapcsolatban gyerekorvosotok vagy védőnőtök tud segíteni. Megvan, hogy egy kisbabának meddig kell hasra fordulnia, ha ezt x ideig nem teszi meg, akkor a gyerekorvosotok megmondja, hogy mit kell tenni. Ha látták, és nem mondtak még semmit, akkor egyelőre ne aggódj! Valamilyen irányba elfordul egyébként? Ha hasra teszed, visszafordul?

Hason nem kell altatnod, ha nem szereti, de én pl úgy altattam hason a kisbabámat, hogy a mellkasomra fektettem, és úgy aludt rajtam. Még fél évesen is volt, hogy így szunnyadt el. Hátránya, hogy ilyenkor semmit nem lehet csinálni, csak simogatni, meg max. másik kézbe tartani egy könyvet és olvasni.

2011. nov. 28. 11:38
 3/3 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!oldalra fordul ha haton fekszik csak hasra nem akar!amugy 9kges 3700gmal szuletett es 55 cm el most pedig 73cm!
2011. nov. 28. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!