Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korig ”kell&...

Mennyi idős korig ”kell” egy babát büfiztetni?

Figyelt kérdés

Amikor még konkrétan a vállatokra véve büfiztettek?

Mikortól nem gond, ha már nem próbálkozom minden etetés után (vagy van büfi,vagy nincs…)?

3 hónapos, anyatejes a fiam, gondolom majd fél évesen az alma után nem kell, de szoptatások után?

2010. nov. 23. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!nekem anyukám azt javasolta addig büfiztessem ameddig nem tud magától felülni,mert így ha büfiznie kell fel ül és büfizik.Remélem tudtam segíteni.

14.4 hónapos kiscsajszi anyukájs

2010. nov. 23. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
A mi babánk 10 hós tápszeres, de még mindig büfiztetni kell a tápszer után, mert ha anélkül teszem le, felébred rá, hogy nyomja a pociját.
2010. nov. 23. 12:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Amióta hasra fordul, pörög, ül , azóta elintézi ő maga. 5-6 hónapos kora óta nem büfiztetem és ő mindig büfizik kaja után magától.
2010. nov. 23. 15:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Imádom ,ahogy a vállamra vehetem és simizhetem a hátát (sokszor akkor is csinálom, ha nem kell büfiztetni, gondolom ez reflex), csak belegondoltam, hogy mikortól tehetem le nyugodtan, ha mégsem sikerül?

Sok örömet Nektek a kicsikkel!

2010. nov. 23. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!