Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos korig kell...

Hány hónapos korig kell büfiztetni a babákat?

Figyelt kérdés
Most 7hetes a babucim, és nagyon nehezen büfizik, sokszor félórákat, vagy többet is tartani kell,hogy büfizzen. Nappal még csak-csak, de éjszaka kicsit fárasztóbb, mert mire szopizik, utána járkálunk ugye ki tudja meddig, hogy büfizzen, és mire én is tudnék legalább 1-2órát aludni, akkor ugye újra felébred mert éhes. Büfi nélkül viszont nem merem altatni.
2009. jan. 15. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig amíg szopik, addig nyel levegőt is... szóval kell, de nem muszáj tartani, hasra is teheted, csak maradj mellette, es ha gyengén püfölgeted a hátát, könnyebben feljön
2009. jan. 15. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Velünk is így volt. Nem akart büfizni. Találtunk egy technikát ami egy ideig jó volt. Egy babakönyvben olvastam. Ha szembe fordítod a babád középen ill. kicsit jobbra van a gyomra. Amikor felveszed böfiztetni, próbáld meg ezt a régiót, ha csak úgy megy a jobb oldalt enyhén nyomva felfelé simizni. Vigyázz a kaját ne préseld ki. Segíthet még a fektetés,majd függőleges helyzetbe emelés ismételgetése, ettől mondjuk a mi babánk bukott. Amikor már ez sem segített nem böfiztünk. Semmi baja. Ha felsír miután leteszem, visszamegyek, felveszem ilyenkor általában böfög.
2009. jan. 15. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Lányom 7 hós, és még mindig böfiztetem, igaz már az ölemben ülve is tud böfizni.

Én kitapasztaltam, hogy nem mindig böfizett, és egy idő után hason fekve már tud böfizni.

Vártam vele 5-10 percet, és ha nem böfizett, hasra letettem.

2009. jan. 15. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Addig kell büfiztetni(szerintem)ameddig nem ülve eszik.Mert akkor már elintézi magátol is :-)
2009. jan. 15. 14:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válszokat, kicsit ki vagyok már merülve mert éjszaka nem sokat alszok,meg picit nehéz is ennyi ideig tartani, mert már 5300gramm a kicsi lány! :)
2009. jan. 15. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:

szia!!

a mi kisfiunk 8 hetes lesz és nálunk is van, hogy nem büfizik éjjel a kaja után. megpróbáljuk, de nem maradok azért fent, hogy megvárjam, sosem arccal felfelé alszik, mindig oldalt van a kis feje, így nem fulladhat meg. aludnod neked is kell!!

2009. jan. 15. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!