Hány hónapos korig kell büfiztetni a babákat?
Már azt is hallottam,hogy 4 hónapos korig,meg hogy addig amíg nem ül magától,meg amikor már forog akkor nem kell.
Leírnátok,hogy meddig kell büfiztetni?
amíg nem tud magától büfizni :)
majd észreveszed, ne a naptárat figyeld hanem a babádat.
enyém 6 hónaposan ült fel, onnantól kezdve ha büfiznie kellett, felült és büfizett nélkülem, így elhagytuk
Köszi az eddigi válaszokat.
Ha hason van akkor tud büfizni,ha vállra akarom rakni akkor még előtte elintézi a kezemben.
Hát az elsö 3 hónapban szerintem mindenképpen.
Most 8 hós de elalszik a kezembe de felveszem vállra, ott alszik tovább pár percet míg büfizik, ha nem akkor is megy aludni.
Én sose büfiztettem, már csak azért sem, mert mindig belealudt mindkettő a szopiba. Oldalukra fektetve raktam le őket, így ha álmukban jött is egy kis büfi, kifolyt gond nélkül.
Szerintem ez amúgy babafüggő. Van, aki igényli, mert feszíti a kis gyomrát a levegő, másoknak nincs ilyen gondjuk. Én is azt tanácsolom, ne a naptárat, a babát figyeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!