Más babája is sokat alszik? A kisfiam 2napja nappal is sokkal többet alszik éjjel is normálisan alszik.
Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 21:08
2/3 anonim válasza:
Örülj ,az enyém nem alszik :-((
a doktornőnk azt mondta, hogy az alvásigény már csecsemőkorban nagyon változó én egy kis alvásigényű babát fogtam ki....te épp egy nagyobbat
az időjárás is számít.
3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem is az időjárás miatt van de egy örökmozgó álandoan játszana és 2óra mulva megy a kiságyhoz,hogy álmos.Mikor felébred máskor mindig játszik most fekszik és a cumijaival játszik ha odamegyek és játszunk akkor meg fel van huzva.Már baba korában is jó alvokája volt 4hós koráig onnan 7hóig nagyon roszul aludt azóta megint jól alszik most 9hós.
2009. jan. 14. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!