Le szoktátok rakni babátokat olyan földre a lakásban ahol utcai cipőben is mászkáltok?
De, hogy mondjuk meg a védőnőnek és a rokonoknak, hogy le kellene venni a cipőt, hogy ne legyen kellemetlen?
Én, ha bárkihez megyünk, mindig leveszem a cipőmet, szerintem így illik. Nem én takarítok, másnak meg nem akarok munkát adni!
Míg nálunk, ha sár van, akkor is bejönnek, meg szőnyeg is van a lakásba, a gyerek mászik stb.
Minden nap felmosok, porszívózok, de a rokonoknak és a védőnőnek esze ágában sincsen levenni a cipőjét! Még látogatni is cipővel jöttek/jönnek be!
Pedig nem vagyok tisztaság mániás, csak szeretem a rendet!
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, javaslatokat.
Persze én sem akarom teljesen steril körülményeket, meg hát nem is tudnék, mert macskánk is van. :) De a macska is csak a lakásban van. Hát remélem a válaszaitok segíteni fognak majd abban hogy elérjem hogy cipőt levenni ha mászik a baba :D Köszönöm mégegyszer és jó babázást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!