Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Le szoktátok rakni babátokat...

Le szoktátok rakni babátokat olyan földre a lakásban ahol utcai cipőben is mászkáltok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 07:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mi az eloszobaba levetjuk a ciponket a szobakba nem jarunk be cipovel es mas sem de bizony van olyan, hogy a babam kimaszik az eloszobaba is. Nem csak a szobaba maszkalhat hanem barhol. Jon utannunk a konyhaba es ilyenkor atjon az eloszoban neha odamegy a cipok fele. Megvizsgalja oket aztan kovet tovabb a konyhaba. :) En ilyenre nem is gondoltam, hogy ne menjen oda vagy barmi baja lehet csak azert mert atvonul egy olyan helyen ahol valaki levetette a kinti cipojet. Az eloszobat 3 naponta mosom fel.
2010. nov. 22. 09:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó, hogy máris támadtok! Nem azt írtam, hogy legyen kosz... csak olvassátok el! Csupán azt, hogy amikor már megtanul mászni, elkerülhetetlen, hogy ne találjon olyan helyet, ami épp nem steril... Mint írtam, nálunk lehetetlen volt megoldani, főleg, hogy az egész lakás egy légterű, kivéve a szobákat. A gyerekeket viszont nem akartam bezárni a szobába, úgy gondolom, többet ér, ha szabadon mozoghatnak.... Mint írtam, rendesen takarítok, akár naponta többször is... Játszótérre meg nem járunk, de ahogy hallom, ott se tiszta a homok :) Szóval, ha valakinek olyan a lakás elrendezése, hogy van külön előszoba, annak könnyebb, mint így... És nem a szomszédok miatt nem hagyjuk kint a cipőket, csak azért, mert télen egy hideg cipő, csizma nem éppen kellemes viselet... Szóval ennyi... Én se a koszhoz szoktattam a gyerekeimet, elhihetitek. A kérdezőnek válaszul: A pároddal beszéld meg, hogy a gyerek területére ne menjen cipővel, a dolgozóban használjon olyan cipőt, amit kint nem, főleg, ha ügyfeleket is fogad! Az ügyfelekkel viszont érdekes a helyzet, hiszen fura lehet zokniban tárgyalni... Esetleg egy cipővédő?
2010. nov. 22. 09:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Na ezt nem fogjátok elhinni: mi levesszük a cipőt az ajtóban, látványos is, mert ott van egy nyitott polcos szekrény, rajta kb. 20 pár cipővel. És ki jár be hozzánk cipővel? a VÉDŐNŐ! Még a gyerekszobába is!! Teljesen kész vagyok tőle!
2010. nov. 22. 09:52
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát, igen: nálunk is így volt. Se a gyerekorvos, se a védőnő nem vette le a cipőt... ez azért beszédes :)
2010. nov. 22. 09:53
 15/20 anonim ***** válasza:

De, hogy mondjuk meg a védőnőnek és a rokonoknak, hogy le kellene venni a cipőt, hogy ne legyen kellemetlen?

Én, ha bárkihez megyünk, mindig leveszem a cipőmet, szerintem így illik. Nem én takarítok, másnak meg nem akarok munkát adni!

Míg nálunk, ha sár van, akkor is bejönnek, meg szőnyeg is van a lakásba, a gyerek mászik stb.

Minden nap felmosok, porszívózok, de a rokonoknak és a védőnőnek esze ágában sincsen levenni a cipőjét! Még látogatni is cipővel jöttek/jönnek be!

Pedig nem vagyok tisztaság mániás, csak szeretem a rendet!

2010. nov. 22. 10:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Amúgy nem rakom le a földre ahol utcai cipővel mászkálnak, mi a lakásban nem mászkálunk cipővel, csak mint már írtam a vendégek!
2010. nov. 22. 10:30
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
szia, én kb. 3 hete vezettem be, hogy nem szabad bejönni a lakásba cipővel, hanem az udvaron, a bejárat előtt hagyjuk. Miután bejöttünk, behozom a cipőket és felteszem a cipőspolcra. Nehéz volt megszokni, de hát a szükség nagy úr, egy csúszó-mászó 10 hónapos mellett úgy, hogy a szobába és a konyhába is az előszobán kereszül vezet az út.
2010. nov. 22. 10:44
 18/20 anonim ***** válasza:
09.49! Nem akartalak támadni, csak a véleményemet írtam le ez ügyben. Ha támadásnak hangzik elnézést kérek, nem volt szándékos!
2010. nov. 22. 11:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Bocs, 09.43 -nak szól!
2010. nov. 22. 11:11
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hozzászólásokat, javaslatokat.

Persze én sem akarom teljesen steril körülményeket, meg hát nem is tudnék, mert macskánk is van. :) De a macska is csak a lakásban van. Hát remélem a válaszaitok segíteni fognak majd abban hogy elérjem hogy cipőt levenni ha mászik a baba :D Köszönöm mégegyszer és jó babázást mindenkinek!

2010. nov. 24. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!