Le szoktátok rakni babátokat olyan földre a lakásban ahol utcai cipőben is mászkáltok?
Én összeszedem és elteszem a cipőket. Nem tudom megoldani a teljes elkülönítést másképp. Gyakran mosok fel, és ha lehet, kint vesszük le és fel a cipőt. A szomszédok biztos csak lesnek :P nem érdekel, én sem másznék cipős padlón, nem enném meg a pici sárdarabkát.
Tehát a váasz: nem. A párod képzelje el: mászik azon a földön, ahová bementek cipővel. Aztán beveszi a szájába a kezét... Br.....
Mi egy három szintes lakásban élünk, első szinten van a konyha - előszoba, második szinten az iroda rész, mert párom itthonról dolgozik, felső szinten van két hálószoba+fürdő +gardrób, sajnos a konyhai az iroda miatt sok az utcai cipővel járkálás, párom a felső szintre is az utcai cipővel megy fel még a gyerekszobába is. Lassan eljön az idő hogy a fiúnk mászni, kúszni fog így le kell rakni a földre és már lassan elő kell rukkolnom a témával hogy felejtős az utcai cipővel mászkálni odafent. De az a baj, hogy fent kb. a szobák olyan 6-8 négyzetméteresek a bútorok miatt nagyon kevés mászós hely marad a gyereknek, így az irodában lenne jobb helye mert ott nagy a tér... viszont azt még nem tudom hogyan kérhetném hogy ott se legyenek utcai cipővel...
Igazság szerint itt budapesten egy csomó kutya, galamb, hajléktalan vizelet, ürülék van a járdákon és állatira nem hiszem hogy a gyereknek jót tenne ha azt nyalogatná a földről meg a kezéről.. mert ugye tudjuk hogy a láthatatlan dolgok(bacik, stb.)sokkal ártalmasabbak mint a homok....
"Higgyétek el, több koszt is össze fog szedni a gyerek, amikor majd kiviszitek a játszótérre, mint így."
Ez igaz de azért a homokot sem nyalatom vele, csak , hogy edződjön! Sok kosszal találkozik majd ami láthatatlan, miért ne kerüljük ki a látható mocskot? Az én kislányom 1 éves de még hőemelkedése sem volt soha, pedig levesszük a cipőt az ő területén! Ez nincs összefüggésben, viszont nagyon könnyen lehet, hogy aki kutyakakiba vagy galamb ürülékbe lépett beviszi, miért kell ezt kockáztatni? Persze erre jön a homokozó de akkor meg azt mondom, hogy elég ha ott találkozik ilyen jellegű kosszal a lakás nem homokozó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!