Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Le szoktátok rakni babátokat...

Le szoktátok rakni babátokat olyan földre a lakásban ahol utcai cipőben is mászkáltok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 07:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
34%
biztos hogy nem tenném le.
2010. nov. 22. 07:37
 2/20 anonim ***** válasza:
Sokat van a nappaliban a parkettán de amióta ő ott csúszik -mászik levetjük a cipőt és nem is engedek be senkit cipővel! Ez nem nagy dolog és nem megoldhatatlan, csak 1 fél perc, hogy az ember levegye a cipőjét, ennyi jár a gyerekednek!
2010. nov. 22. 07:54
 3/20 anonim ***** válasza:
Ja , és ha máshol vagyok ahol nem vetik le, oda nem rakom le, olyan mintha a cipőjük talpát nyalogatná, nem vagyok steril mániás de ha lehet ezeket elkerülöm!
2010. nov. 22. 07:56
 4/20 A kérdező kommentje:
Egyetértek abszolút! Csak páromnak gyűjtöm az infókat. :)
2010. nov. 22. 07:57
 5/20 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk tényleg lehetetlen megoldani, hogy ne menjen (másszon) olyan helyre, ahová belépünk utcai cipővel. Ui. A bejárai ajtó egyenesen az ebédlőbe nyílik, ami egyben előtér is. Ott vesszük le a cipőt, mert kint hagyni kicsit furának tartanám (kertes ház, a terasz az udvarra néz... a cipőket nem hagyhatjuk kint, mert télen onnan felvenni... hát, nem is tudom.. Higgyétek el, több koszt is össze fog szedni a gyerek, amikor majd kiviszitek a játszótérre, mint így... Persze, naponta felmosok és fel is porszívózok... szóval azért nincs dzsuva... és csak kb. 1-2 nm, ahová cipővel is bemegyünk... 4 gyerekem van, egyik sem beteges, 2 éves korukig az orvos csak a kötelező vizsgálatokon látta őket :)
2010. nov. 22. 08:16
 6/20 anonim ***** válasza:

Én összeszedem és elteszem a cipőket. Nem tudom megoldani a teljes elkülönítést másképp. Gyakran mosok fel, és ha lehet, kint vesszük le és fel a cipőt. A szomszédok biztos csak lesnek :P nem érdekel, én sem másznék cipős padlón, nem enném meg a pici sárdarabkát.

Tehát a váasz: nem. A párod képzelje el: mászik azon a földön, ahová bementek cipővel. Aztán beveszi a szájába a kezét... Br.....

2010. nov. 22. 08:19
 7/20 anonim ***** válasza:
Előtte sem, most sem járunk be a lakásba cipővel. nem tudom elképzelni azt. Aztán persze majd 8-9 hónaposan kint is fog mászni a kertben a fűben. De az is más, mint az állandó koszban élés.
2010. nov. 22. 08:23
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Addig amíg csak mászott persze, hogy nem tettem le a ott, ahol cipővel is járunk. Szánt szándékkal nem csináltam ilyet. Aztán elkezdett totyogni. Esik kel, ha megunja akkor mászva megy tovább. Lehetetlenség folyamatosan mellette lenni, mindíg minden apróságra odafigyelni. ezért igen megesik, hogy ott mászik, ahol nem kellene. Védőnőnk szerint szüksége van ilyen dolgokra is, tehát kétségbe nem esek ha megtörténik.
2010. nov. 22. 08:26
 9/20 A kérdező kommentje:

Mi egy három szintes lakásban élünk, első szinten van a konyha - előszoba, második szinten az iroda rész, mert párom itthonról dolgozik, felső szinten van két hálószoba+fürdő +gardrób, sajnos a konyhai az iroda miatt sok az utcai cipővel járkálás, párom a felső szintre is az utcai cipővel megy fel még a gyerekszobába is. Lassan eljön az idő hogy a fiúnk mászni, kúszni fog így le kell rakni a földre és már lassan elő kell rukkolnom a témával hogy felejtős az utcai cipővel mászkálni odafent. De az a baj, hogy fent kb. a szobák olyan 6-8 négyzetméteresek a bútorok miatt nagyon kevés mászós hely marad a gyereknek, így az irodában lenne jobb helye mert ott nagy a tér... viszont azt még nem tudom hogyan kérhetném hogy ott se legyenek utcai cipővel...

Igazság szerint itt budapesten egy csomó kutya, galamb, hajléktalan vizelet, ürülék van a járdákon és állatira nem hiszem hogy a gyereknek jót tenne ha azt nyalogatná a földről meg a kezéről.. mert ugye tudjuk hogy a láthatatlan dolgok(bacik, stb.)sokkal ártalmasabbak mint a homok....

2010. nov. 22. 08:38
 10/20 anonim ***** válasza:

"Higgyétek el, több koszt is össze fog szedni a gyerek, amikor majd kiviszitek a játszótérre, mint így."

Ez igaz de azért a homokot sem nyalatom vele, csak , hogy edződjön! Sok kosszal találkozik majd ami láthatatlan, miért ne kerüljük ki a látható mocskot? Az én kislányom 1 éves de még hőemelkedése sem volt soha, pedig levesszük a cipőt az ő területén! Ez nincs összefüggésben, viszont nagyon könnyen lehet, hogy aki kutyakakiba vagy galamb ürülékbe lépett beviszi, miért kell ezt kockáztatni? Persze erre jön a homokozó de akkor meg azt mondom, hogy elég ha ott találkozik ilyen jellegű kosszal a lakás nem homokozó!

2010. nov. 22. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!