Miért baj az, ha van pénzed 100 ezer forintos babakocsira?
Miért lenne baj.
Nekünk is lett volna, de teljesne jó volt gy 50 ezer ft-os Graco TS-es kocsi, amit még minig használunk (20 hós a lányom)
Vizsont gyerekülésből is 50 ezer ft-os at vettünk.
Ugyan, ha megfelelo kozossegbe futsz bele, akkor az is baj, ha hosszu a hajad, az is, ha rovid, az is, ha szeret a ferjed, az is, ha 2 gyereked van, az is, ha 4, az is, ha van rajtad sapka, az is, ha nincs.
Most nem tulzok. Nem tudsz mindenkinek megfelelni, valamiert pedig meg mindig tobben vannak azok az emberek, akiket nagyon erdekel, hogy a tobbiekkel mi van, viszont kicsit sem tudja elfogadni, hogy nem vagyunk egyformak, ezert egybol tamadofeluletet keres.
Ha ram hallgatsz: nekem nem baj, hogy van penzed 100 ezer forintos babakocsira, az sem baj, ha 30 ezerert veszel.
szerintem csak akkor gond, hogyha az adott százezer forintod van "csak" félretéve a gyerekre, és azt a babakocsira akarod elkölteni. ha több spórolt pénzetek is van, és másra is költhettek akkor nyugodtan, viszont ha azt az egyszeri összeget egy babakocsira költötted el, akkor az szerintem probléma. azért, mert később csomó élethelyzet lesz, ahol majd jobban kell az a pénz. a babakocsit úgyis csak pár évig "használja" a gyerek, aztán kinövi, a kocsi meg mehet a kukába. például ha majd egyetemre megy, oda is kell majd neki laptop, koleszra, kajára pénz, és akkor még nem beszéltünk az útiköltségekről. vagy ha ne adj isten gerincferdülése lesz a gyereknek, akkor a fűző is minimum 20.000 forint, és még sorolhatnám... vagy ha már tud járni a gyerek, akkor érdemesebb neki drágább kiscipőt venni, hogy ne legyen lúdtalpas, mert akkor alakul ki a talpacskájának a boltozata. úgyhogy szerintem okosabb lett volna másra tartalékolni a pénzt, de mondom, ha később is tudtok majd gyűjteni ha a gyerek iskolás lesz, akkor rendben van.
(engem speciel használt babakocsiban tologattak a szüleim, mégse lett semmi bajom, ellenben most van pénzük a tankönyveimre, a kajajegyemre, stb-re)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!