Miért baj az, ha van pénzed 100 ezer forintos babakocsira?
Mekkora téma lett ez a 100.000 ft-os babakocsi! Mintha ezen múlna hogy felnő e egy gyerek!
2010. nov. 19. 14:22
Már miért lenne baj? Ha valaki megteheti, az az Ő dolga. Nem értem. Vagy szerinted baj?
2010. nov. 19. 14:23
Kit érdekel, van-e pénzed, most őszintén?
Ezek szerint Bibi3-nak van pénze.
Bibi3 örüljön és vegyen magának egy 100ezres babakocsit.
2010. nov. 19. 14:24
Nem láttam olyan hozzászólást, ami szerint baj lenne. Ha te se tudsz ilyet mutanti, akkor viszont a kérdésed provokativ.
Miért lenne baj?
Igaz nekünk nincs, de nem csak babakocsira, hanem sok minden másra sem futja a pedagógus fizetésből, ettől még nem háborítanak fel azok, akiknek van.
Nekem csak annyi meglátásom van, hogy sok drága babakocsi nem annyival jobb, mint amennyivel drágább, és hogy mostanában olyan "extrákkal" vannak felszerelve a kocsik, melyeknek némelyike kifejezetten ártalmas is lehet a babára nézve.
Egyébként éppen babakocsiból nem akartam volna drágábbat venni akkor sem, ha több pénzünk lenne, azzal maximálisan meg vagyok elégedve, cipőből vagy másból pl. szívesen vennék drágábbat, jobbat.
Remélem a gyermekeim boldogsága nem ezen fog múlni!
2010. nov. 19. 14:26
7/26 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel a kérdést,mert úgy érzem mintha lennének anyukák,akiket "zavar",hogy másnak esteleg van rá pénze!Én speciel minden mást megpróbáltam használtan megvenni,de a babakocsit az egy nagyon jó minőségűt vettem!És nem bántam meg!És néha én érzem magam szarul,hogy 120 ezerért vettem babakocsit!Míg sokszor olvasom,hogy már a 4.kocsit veszi ,mert ez sem jó,az sem vált be...
Akinek van rá pénze, hát vegye meg! Abban sem lesz se szebb, se okosabb a gyereke mint egy olcsóbban. Mi megtehettük volna, hogy akár drágábbat is veszünk, de teljesen fölöslegesnek tartottam kidobni 1-2 év használatért ennyi pénz. Főleg, hogy sok ismerősöm megvette a barom drága, dizájnos kocsit és 6-7hónap múlva vett egy olcsóbbat, amit könnyebben tudott használni és kényelmesebb is volt a gyereknek. Persze, mindenkinek szíve joga, mennyit költ el a babája születésekor. Csupán azokat nem értem, akik igazán nem tehetnék meg, de képesek kölcsönöket felvenni, hogy mindenből a legdrágábbat, legmodernebbnek tartottat vegyék meg... utána meg spórolnak, mert kell a törlesztésre a pénz...
2010. nov. 19. 14:27
9/26 A kérdező kommentje:
Én senkit nem akartam provokálni,csak nem értem...hogy ez miért gond,hogy van e,vagy nincs.
Mindenki maga tudja és senkinek nem kellene ezen agyalnia,vagy én látom rosszul???És sok ilyen kérdés volt már!
Szia! Az hogy egy olyan ember akinek nincs pénze még 20e forintos babakocsira szarul érzi magát, az egy dolog, azt meg is értem. De hogy te azért érezd magad szarul mert 120e forintért vettél babakocsit, ne viccelj már. Ezt a kérdést most nagyon úgy érzem hogy éppen nincs mit csinálnod és előveszed a témát hátha valaki azt fogja írni hogy jaj szegény... sajna az ilyen kérdés kiírok miatt nézik le azokat akiknek nem telik csak "40e forintosra"
2010. nov. 19. 14:32
Kapcsolódó kérdések: