Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért baj az, ha van pénzed...

Miért baj az, ha van pénzed 100 ezer forintos babakocsira?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 14:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
A csak 40.000 ft-os van akinek fél havi fizetés azt azért ne felejtsük el, és azt se hogy szerintem ezen az oldalon írók nagy többségének az egy havija közel sem éri el a 120-at... Értem miért gondolják provokatívnak a kérdést...
2010. nov. 19. 14:34
 12/26 anonim ***** válasza:
51%

Ilyen kérdéseket ki sem kellene írni...

Ki nem sz@arja le kinek milyen értékü kocsija van...Ès ha neled 120000Ft??Ki bánja.Te se foglalkozz azzal,hogy más mit mond.....Ez olyan,mint nálunk is sok h.lye kiad 500-700 € babakocsira...De ugyan minek......

2010. nov. 19. 14:35
 13/26 anonim ***** válasza:
53%
Mert irigyek az emberek.Én 75 ezerért vettem kocsit és mindenkitől azt hallgatom,hogy minek ilyen drága kocsi.Az utcán mindenki megnézi,hogy milyen szép és milyen jól elfér benne a baba.:)Azért vettem ilyen drága kocsit,mert ez tetszik,kényekmes a babának és mert megtehetem.:)
2010. nov. 19. 14:36
 14/26 anonim ***** válasza:
80%

Ez azért baj amiért az is hogy valakinek van pénze magánkorházban,magándokinál szülni,vagy drága játékot és ruhát tud venni,vagy nincs hitele stb.

Na az ilyen embert itt nem szeretik.Ez irigységre ad okot és lenézik mivel tud többet aza az ember mint aki szegény???Van benne némi igazság de ahoz hogy ne kapjál ilyen üzeneteket mint az elöttem szolóknál ne tegyél fel ilyen kérdést hanem tartsd meg magadnak.Főleg most hogy ki van írva a neved és tudják ki vagy.

2010. nov. 19. 14:36
 15/26 A kérdező kommentje:
Ajjajjj lányok4Én senkit nem akartam bántani,nade mindegy!Csak olvastam a másik kérdést,és ott a kérdés feltevője meg volt lepődve,hogy egy 3.kérdésnél csak drága babakocsit ajánlottak!:( Demár bánom is hogy kiírtam!Én nem gondoltam,hogy ez baj lesz4Bocsi mégegyszer!Hagyjuk is a témát!Kár hogy nem lehet törölni:(((
2010. nov. 19. 14:37
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 75 000-ért vettem újat, de két babának vettem,hordozka, mózes és sport kocsi egyben.16 hónapos a fiam,nagyon bevált,nem bántam meg,nekünk is minden más használt.Az ágy , a kocsiülés,a ruhák is.
2010. nov. 19. 14:41
 17/26 anonim ***** válasza:
66%
Na akkor elmondom, nekem meg 140 rongyos babakocsim volt először, most meg 9 hónappal később van egy 25rongyos és kb 2x olyan jó (nekem) a másikat eladtam valami hozzám hasonló marhának, neki még 100-ért is megérte, a többit félre tettük, jövőre elhúzunk nyaralni, azt a gyerek is élvezni fogja, nem csak én hogy deszép a színe meg milyen egyedi a babakocsink :)))
2010. nov. 19. 14:42
 18/26 anonim ***** válasza:
88%
Erre mondják, hogy maga kárán tanul az ember :D
2010. nov. 19. 14:46
 19/26 anonim ***** válasza:
70%

Mert általában irigylik azt, akinek jobban megy a szekér, és jól esik ilyenkor támadni.

Na bumm, én meg azt irigylem, akinek medencéje van otthon... A sok adócsaló szemétláda... :-)))

2010. nov. 19. 15:14
 20/26 anonim ***** válasza:
42%
Ott a pont a 14:42-nél!!Ha meg is teheted akkor is vannak hasznosabb dolgok pl:nyaralás!Ráadásul tényleg bevállalni egy drága kocsit és nem is biztos,hogy jó és praktikus lesz!Akkor inkább olcsót és ha nem lesz jó nem fog fájni a szíved érte,hogy súlyos tízezreket kiadtál érte!
2010. nov. 19. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!