Mit csináljak, ha nem szeret feküdni, csak ülni állni?
Figyelt kérdés
állandóan ezeket próbálja,holott előbb fordulnia kéne..és ugy örül,ha áll vagy ül.segítsetek,nem akarom h sírjon.2009. jan. 12. 16:31
11/30 anonim 

válasza:

az autósülésbe nem ül mert félig fekszik ugyanúgy mint a pihenőszékbe is.és látod az orvos is erőltette mert akkor nem vérzett volna be.van olyan baba amelyik már 3hósan vmelyik meg 10hósan húzza fel magát!ez olyan mint a fogzás.
12/30 anonim 

válasza:

vérszemet kap= megtetszik neki. de értem amit mondtok... én is be tudtam volna tartani, ha nem lenne a nagyika, aki állandóan az ellenkezőjét teszi mint amit mondok neki.
13/30 anonim 

válasza:

Vannak elkerlhetetlen helyzetek, ilyen az autósülés vagy pl az etetés kanálból. Azzal van a gond, amikor az ember rádolgozik még ezekre pluszban.
Az orvosi vizsgálat az egész más tészta: ott az idegrendszer és az izom közötti összeköttetést (is) viszgálja az orvos. Ahogy húzza föl, a helyzetre reagál a baba teste: a nyakizmok megnyúlnak, összehúzódnak, az egyensúlyrendszer is működésbe ép + a szem is reagál, szóva ez ennél összetettebb.
14/30 anonim 

válasza:

Bocsi úgy olvastam hogy bevérzett nem pedig hogy vérszemet kapott!Nem tudom hogy hogy tudtam ennyire félre olvasni!
15/30 anonim 

válasza:

:)) én is csináltam ilyet az előbb. jó vicces lett az eredmény, semmi gáz...
szóval sok a furaság, és az olyan helyzet, amit nagyon nehéz kivédeni. értem, hogy miről van szó, csak az élet teljesen az ellenkezőjét adja. a nagyi, a gyerek akarata...
16/30 anonim 

válasza:

nálunk is ez van a nagyszülők mindig azt akarják csinálni amit mi nem.sokszor már ki vagyok idegileg és csak sírok!pl.tehéntej itatás meg rengeteg dolog még!FÉLREOLVASÓS VAGYOK!
17/30 anonim 

válasza:

tehéntej??? Jesszus, szegények :(
18/30 anonim 

válasza:

én pedig a vérszem::) hát erről beszélek... hogy ez így betarthatatlan... a nagyi meg... a húslevesével, meghogy a pépes kajától nem tanul meg rágni a héten 8 hónapos fiam. állítólag már bablevest kéne ennie... tegnap rá kellett kiabálnom, mert szerinte cipő kell a gyereknek, jó kemény talpú... mondtam majd akkor, ha tud menni, addig mamusz a mászáshoz, hogy fel ne fázzon ha felkapaszkodik... de kell azt mondta. én meg fevilágosítottam, hogy majd nyáron lesz neki cipője, amikor már lép. tanítja ütni, és a sírba tesz lassan.
19/30 anonim 

válasza:

félreolvasós vok!ugyanezt mondta nekünk most hogy kijött alul 2foga!most már adjam neki a darabosat tehát mindent amit mi eszünk!kint szokott lenni velünk ebédnél az asztalnál a pici és nézi hogy mit csinálunk!ő azt mondta azért mert ő is abból akar enni.és meg kérdezi h miért nem adok neki egy kicsit.?
20/30 anonim 

válasza:

ja és 4négy hónapos a kislányom!meg már most tanítanák járni!félreo.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!