Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, ha nem szeret...

Mit csináljak, ha nem szeret feküdni, csak ülni állni?

Figyelt kérdés
állandóan ezeket próbálja,holott előbb fordulnia kéne..és ugy örül,ha áll vagy ül.segítsetek,nem akarom h sírjon.
2009. jan. 12. 16:31
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
0%

Mennyi idős?

Azért próbálja ezeket, mert lehetőséget adsz rá. Ne kerüljön olyan helyzetbe, amikor ülni vagy állni lehet vagyis ne állítsd és ne ültesd. Egyrész tönkreteszi a lábát és a gerincét, másrészt beleszól a normál mozgásfejlődés ütemébe.

2009. jan. 12. 17:02
 2/30 A kérdező kommentje:
4 és fél hós
2009. jan. 12. 17:03
 3/30 anonim ***** válasza:
Picurkám 6 hónapos és ő is ezt csinálja már 4 hónapos kora óta.Én -bár sokan biztosan megszólnak ért
2009. jan. 12. 17:50
 4/30 anonim ***** válasza:
érte - hagyom.A doktor nénink szerint tudja, hogy mit tud és mit nem tud csinálni.
2009. jan. 12. 17:51
 5/30 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: hogy érted azt hogy mit tud és mit nem? tud állni?
2009. jan. 12. 18:02
 6/30 anonim ***** válasza:
Szia!A mi kislányunk 3hós kor óta nem akar feküdni.Kinn volt a védőnéni,megnézte hogy mit csinál és azt mondta hogy nyugodtan állni,ülni akar akkor engedjük meg neki mert látta hogy nincs erőltetve.Erőltetni nem szabad!!!!Nálunk mikor már ezeket csinálta rá 2hétre fordult meg.Úgyis jelezni fog ha elfárad.5hós kislány anyukája
2009. jan. 12. 18:12
 7/30 anonim ***** válasza:
én valahogy ezt az egész erőltetés dolgot nem értem... mi számít annak??? mert az én fiam is baromi korán megült egyedül, de felülni még ma is csak kis segítséggel tud. pl. megkapaszkodik vmiben. de ha van hozzá ereje, akkor az miért erőltetés??? ez van az állással is. térdelésből feláll már rég, egyedül ma reggel állt fel, felhúzta magát a kiságyban. közben már magától kapaszkodik a bútorokba és sétálgat... hát akkor hogy is van ez??? ha nem lenne ereje hozzá, akkor nem akarná csinálni, mert nem kényelmes neki. mindenki arról beszél, hogy a babák milyen okosak, ami így is van... akkor a kényelmetlen lenne nekik mégis jó? ebben az ügyben nehéz dönteni.
2009. jan. 12. 20:02
 8/30 anonim ***** válasza:
Az az erőltetés mikor ő nem húzza fel magát de a szülő akkor is felhúzza!
2009. jan. 12. 20:06
 9/30 anonim ***** válasza:

Én is pont ezt akartam írni!

Amikor te állítod fel az más, mint amikor magától áll fel!

2009. jan. 12. 20:11
 10/30 anonim ***** válasza:

én ezt értem, csak így alapvető próblémák vannak. pl. a gyerekülés, a babahordozó kérdése... szóval akkor mindennel károsítjuk, pedig vmiben muszáj vinni őket, főleg autóban. nem kötöszöködni akarok, egyáltalán nem, csak homályos ez az egész dolog...

és a dokik is felhúzzák mindig a manókat, tudom, hogy fontos az izomfejlődésük szempontjából a vizsgálat, csak akkor az is káros. az én fiam pl. ott kapott vérszemet, hogy ja!!!! csücsülni is lehet,?? szóval érted... kicsit ördögi kör ez így.

2009. jan. 12. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!