Hogy szoktassam rá 9 hónapos babámat, hogy többet igyon?
Figyelt kérdés
Napi 1-1,5 decit iszik. Kutacsa rendben van, meg jól érzi magát de én nagyon kevésnek találom ezt a folyadék mennyiséget. Mindent kipróbáltam:víz, tea, gyümi.Még a szájába sem tudom tenni a cumit úgy elutasítja a folyadékot. Tápszeresek vagyunk, mindig ilyen keveset ivott. Mit tanácsoltok, mit tudnék még tenni?Vagy pohárból kéne már neki adni, vagy ez lényegtelen??2009. jan. 11. 20:58
1/3 anonim 

válasza:

Igaz mi anyatejesek vagyunk de a pohár az mindig beválik.Próbáld meg.9h anyuka
2/3 anonim 

válasza:

Az enyém nyolc hónapos és szintén ennyit iszik. Evések után mindíg pohárból itatom, úgy talán több fogy. Azért én is remélem, hogy nem nagy baj, hogy ilyen kevest isznak. Egyik ismerősöm 9 hós babája képes magába dönteni 7-8 deci folyadékot plusz reggel este és napközben többször cicizik.
3/3 anonim 

válasza:

Az én kislányom 10 hónapos, ő se nagyon akar inni. Én amikor csak tudom kínálom, ha csak 2 kortyot is, de igyon. Ha nagyon tiltakozik akkor én is ráteszem cicire többször, azt elfogadja. A pohár nekünk is jobban bevállt, mint a cumisüveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!