Szeretnék tanácsot kérni! Mit tennétek a helyemben? Bővebben lent!
Van egy 2éves kislányom,akit imádok! A páromat is szeretem! De az anyósommal egyszerűen nem tudom,mit tegyek!Lehet,hogy én fújom fel a dolgot,de iszonyatosan rosszul esnek a dolgok!
Az anyós kb.: hetente-két hetente jön el hozzánk! Amit ő csinál a kislányommal az már nem is szeretet,hanem majmolás,kisajátítás,vagy nem is tudom minek nevezzem!
És a legrosszabb az egészben,hogy már odáig fajultak a dolgok,hogy amikor itt van az anyós,akkor a kislányomnak egyszerűen megszünök létezni! És ez borzasztóan fáj,rosszul esik! Nem tudom,hogy mivel,vagy hogyan sikerült ezt az anyósnak elérnie!
És most kérlek ne bántsatok ez miatt,mert szerintem nincsen olyan anyuka,akinek ne esne rosszul az,hogy az egyébként baromira anyás gyereke hirtelen rá sem bagózik!
Szó szerint levegőnek néz,ha a nagymama nálunk van!
Mit tudnék tenni,hogy ez ne így legyen?
Ha valakinek van jó ötlete,tanácsa,azt megköszönném!
De aki csak bántani akar,azt megkérném,hogy ne is írjon!
Köszönöm!
szia! ahogy írta valaki: az újdonság varázsa. ne törődj vele!
az én gyerekeim a postástól kezdve,a szomszédon át a védőnőig mindenkit imádattal fogadnak :) és rám se bagóznak olyankor, de ezen csak nevetek.
Biztosan lepontoznak majd, de én totál átérzem a helyzeted. Sajnos... :-(
Nálunk mondjuk az is volt a baj, hogy anyós a kezdetektől szét akart minket választani, érzelmileg zsarolta az Uramat, majd amikor nem ért el vele hatást, rám szállt.
Aztán megszületett a Lányunk és uazt csinálta, mint vmelyik válaszoló anyósa: elfordította a gyereket tőlem, sőt, állandóan kivette a kezemből még akkor is, ha nem akart hozzá menni. Iszonyatosan rosszul esett, kértem az Uramat beszéljen az anyjával, mert nem bírom. Nem tette.
Más dolgok miatt most ott tartunk, hogy mi nem beszélünk egymással (mármint anyóssal), a Lányomat pedig hetente-kéthetente viszi át hozzá az Uram.
Szóval arra akarok kilyukadni, hogy gyanítom a Te kapcsolatod sem volt felhőtlen anyósoddal.
Azért kitartás, biztos túl lesztek ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!