Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miben viszitek ki? Ilyen...

Miben viszitek ki? Ilyen időben? SoS! Szeretnék tanácsot kérni?!

Figyelt kérdés

április 21-én született babátokat, miben viszitek ki? én hosszú ujjú bady, ujjatlan rugi, meg egy kis sapka? vagy ez sok ilyen melegben?

Kis sapka meddig kell a fejére?

Mert szegénykémnek a feje kipattogott, meg az arca is lehet sapkátol? melegtől?

2011. máj. 22. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:

SZia, én kis kalapot az 1 éves fiamra adok most is. Tavaly egész nyáron volt rajta, most is lesz, nekik még kell.

Rha: én is mindig bajba voltam, de szerintem ehy rövidujju elég, és mehet rugiba csak az is vékony legyen, de készülj esetleg egy zoknival, mert ha nyűgös akkor melege van, és akkor viszont le tudod venni, és max egy kisnacit zoknival ráadsz. én mindíg készültem egy textilpelussal, mert ha melege volt a rugiba levettem és csak betakartam azzal. Látod majd, hogy hogy érzi jól magát.

2011. máj. 22. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a melegtől pattogott ki az arca,és a feje!!!

Ha , nem érni nap a fejét, nem kell rá szerintem sapka,én nem adtam a fiamra, ilyen idősen!

Ha süt a nap rá, az más, akkor kötelező!!

Én rövid ujjú bodyt adnék rá, és egy nagyon vékony halász nacit, ilyesmit!!

Itt nálunk árnyékban 33 fok van!Bp.

2011. máj. 22. 15:01
 3/3 anonim ***** válasza:

én azt mondom ilyen picikre kell még a nagyon vékony sapi.

szerintem is elég már a rövid ujjú body + kisnadrág, zokni.

2011. máj. 22. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!