Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki rászánta magát, hogy...

Aki rászánta magát, hogy valamilyen módon megtanítja kisbabáját egyedül aludni, azoknak mindnek sikerült?

Figyelt kérdés

Mennyi időbe tellt, illetve mennyi idős volt akkor a kisbaba? Milyen módszerrel sikerült? Illetve aki elkezdte, és végig csinálta, úgy érzi, megérte?

Mert már nagyon tanácstalan vagyok, és elkezdem tanítani az ágyában aludni, de sajnos hamar feladom! Szóval ha kitartóbb lennék, és megtudnám tanítani aludni, neki is jobb lenne, meg nekem is, de sajnos mindíg elég hamar feladom, és elringatom inkább a kis popóját :(

Egyébként 3 hónapos a kis drágám :)

Nagyon várom a tapasztalatokat!

2010. nov. 12. 12:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Sikerült. :) Aludj jól gyermekem című könyvet olvastam el. Sajna ma már nem kapható, de nekem megvan scannelve. Ha írsz privit, szivesen elküldöm.
2010. nov. 14. 15:07
 22/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Nagyon megköszönném a könyvet, ha átküldenéd, de sajnos nem tudok neked privát üzenetet írni!

Légyszives írj te nekem, ha megkérhetlek!

Előre is köszönöm szépen!

2010. nov. 15. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!