Hogy értessem meg anyósommal, hogy utálom, ha szájba puszilja 14 hetes kislányomat?
Nalunk detto ez van... a kisfiammal, sok minden mas mellett... pl vodkaval csillapitjuk a lazat )marmint nem, de ezen vivodunk veleÖ és ha valami felrement nem kell a gyerek hatat utogetni.... és ha beteg akkor ha o jon akkor barmit csinalhat vele és kit erdekel, hogy a gyerek aludna mikor lazas.... utálom!!!!
Amugy a paromnak nem tunik fel, hogy felénk nem ez az ertekrend....
Szegénykém, akkor nálatok sem túl rózsás a helyzet. :( A két hónapos oltás után adtam lányomnak egy fél kúpot, persze a hátam mögött ezt is szóvá tette. Az oltásoktól kissé levert volt a lánykám, és a lázcsillapítóra fogta, hogy én erőszakkal bekábítottam a kislányt. Érdekes, a három hónaposnál ugyanígy jártam el, és nagyon virgonc és jókedvű volt a kisbabám... erről ennyit.
Kitartás!
Nah hogysmint?
Sikerült?
Nagyon szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!