Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy értessem meg anyósommal,...

Hogy értessem meg anyósommal, hogy utálom, ha szájba puszilja 14 hetes kislányomat?

Figyelt kérdés
Az ideg szét vet, mikor látom, hogy szájba csókolja, ráadásul dohányzik, kávézik stb. Már szóltam neki nem egyszer, de azt mondta, hogy ezt kell, ezt muszáj...
2010. nov. 11. 17:41
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Erőt adtatok a következő menetre! :))) Még én sem puszilom szájba, az apja se. De még anyósom mesélte, hogy az ő anyósával kendőt köttetett a szája elé, mikor a fiát fogta... De majd a férjemnek is megemlítem újra, mert először nem igazán érdekelte. :(

Mellesleg volt olyan, hogy szopi után rögtön szájba puszilta és azt mondta: Fúúúj de tejes!

Normális az ilyen????

Köszi még egyszer!!!

2010. nov. 11. 18:17
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

a férjed mondja meg neki, hátha arra hallgat.

ha nem, akkor te mondd meg neki, akár még tízszer!!!

pláne, hogy dohényzik! az én kezem is ökölbe szorult, szegény Te!!

2010. nov. 11. 18:18
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
őszintén megmondom én felvenném a babámat és közölném anyósommal, hogy vagy befejezi vagy zárja be maga mögött az ajtót. ne engedd ez nagyon gáz!
2010. nov. 11. 18:21
 14/25 A kérdező kommentje:
Én is vér szemet kaptam, de addig nem nyugszom, amíg abba nem hagyja!
2010. nov. 11. 18:25
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem sokára hazaér a párom, ezzel fogom fogadni!
2010. nov. 11. 18:26
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

majd írd meg hogyan alakult

nálunk is ez a gond, úgy örülök ennek a kérdésnek!

2010. nov. 11. 18:41
 17/25 anonim ***** válasza:
50%
Szegény,hogy fog neki örülni..Egy asszonynak ennél cselesebbnek kell lennie,fondorlatosnak,és főleg nem a férjének esni,aki szegény éppúgy nem tehet róla,ahogyan te..Mondd nekik h szájpenésze lett a gyereknek,fáj neki,nem szabad puszilgatni,nehogy kiújuljon neki.Így senkit nem bántasz meg,kis kegyes hazugság a gyerek és a te nyugalmad érdekében..Ha meg akarják nézni,mondd h hátul van,a baba úgysem fogja hagyni a a szájába nézegessenek..Légy okos.
2010. nov. 11. 19:25
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, udvariasan, hogy azért nem puszilgatjátok szájon a babát, és nyalogatjátok a kanalát, valamint isztok a poharából, mert olyan baktériumok vannak egy felnőtt szájában, amire semmi szüksége egy kisgyereknek. Okozhatnak aftát, de akár ínysorvadást is, ugye nem akarhatja a nagyi, hogy kiperegjenek a baba fogacskái tizenéves korában?

Szerintem ez elég meggyőző.

2010. nov. 11. 21:05
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!

A férjemet nem érdekelte, persze, hogy az anyját védi. Előállok a szájpenészes, aftás dologgal, remélem lesz eredménye!

2010. nov. 11. 21:26
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez undorító!!! Sajnálom h a férjed nem melléd áll ebben a témában!Köttes te is kendőt anyós szája elé:DDD! Igazi bolond!Hogy képzelte ezt??
2010. nov. 11. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!