Hogy értessem meg anyósommal, hogy utálom, ha szájba puszilja 14 hetes kislányomat?
Köszönöm a válaszokat! Erőt adtatok a következő menetre! :))) Még én sem puszilom szájba, az apja se. De még anyósom mesélte, hogy az ő anyósával kendőt köttetett a szája elé, mikor a fiát fogta... De majd a férjemnek is megemlítem újra, mert először nem igazán érdekelte. :(
Mellesleg volt olyan, hogy szopi után rögtön szájba puszilta és azt mondta: Fúúúj de tejes!
Normális az ilyen????
Köszi még egyszer!!!
a férjed mondja meg neki, hátha arra hallgat.
ha nem, akkor te mondd meg neki, akár még tízszer!!!
pláne, hogy dohényzik! az én kezem is ökölbe szorult, szegény Te!!
majd írd meg hogyan alakult
nálunk is ez a gond, úgy örülök ennek a kérdésnek!
Mondd meg neki, udvariasan, hogy azért nem puszilgatjátok szájon a babát, és nyalogatjátok a kanalát, valamint isztok a poharából, mert olyan baktériumok vannak egy felnőtt szájában, amire semmi szüksége egy kisgyereknek. Okozhatnak aftát, de akár ínysorvadást is, ugye nem akarhatja a nagyi, hogy kiperegjenek a baba fogacskái tizenéves korában?
Szerintem ez elég meggyőző.
Köszönöm a tippeket!
A férjemet nem érdekelte, persze, hogy az anyját védi. Előállok a szájpenészes, aftás dologgal, remélem lesz eredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!