Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, hogy éjjel nyugodt...

Mit tegyek, hogy éjjel nyugodtan aludjon 5 hónapos babám?

Figyelt kérdés
Jön a foga a kislányomnak, idáig 1 bújt ki Neki alul. Hetek óta nem tud nyugodtan aludni, nagyon sokszor felébred, vagy inkább csak félálomban kűzd. Tépi magán a takarót, erősen dörzsöli a szemét, dobálja a fejét jobbra-balra, nyög, majd a cumi ellenére is elkezd sírni. Van, hogy simivel sikerül visszaaltatni, és 3-szor szoptatom is éjszaka. A fogára már sokmindent kipróbáltunk, de úgy tűnik, h semmi sem használ, mert aludni továbbra sem tud. Próbáltuk a Chamomillát, a Viburcolt, Dentinox gélt, van borostyánlánca, Activátort is kap minden este, de hiába. Egyszer már adtam Neki Nurofent is, de nem volt sokkal jobb a helyzet, és gyógyszert amúgy sem adok szívesen, csak ha muszáj. Azt is próbáltuk, h magunk mellé vettük a nagyágyba, de ott is ez a helyzet. Lassan leszokunk az alvásról. Segítsetek, mit tehetnék még, hogy legalább a 3 szopi között aludjon a kicsikém?
2009. jan. 10. 00:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, szegényt jól megviseli, ha ennyi mindent próbáltál és így sem tud aludni! Az, hogy magatok mellé veszed, jó ötlet, a kiságyában valószínűleg még ennyit sem aludna. Próbáld ki még a levendula illóolajat. Olyan mécsestartó kell, aminek a tetejébe lehet tenni vizet, abba csöpögtess levendulát, gyújtsd meg a mécsest. Nagyon jó nyugtató hatása van, nálunk mindig beválik. Csak ne lepődj meg, te is úgy alszol majd tőle, mint akit lecsaptak. Sok sikert és mielőbbi nyugodt éjszakákat!

Szintén 5 hós kislány anyukája (nekünk már két fogunk van)

2009. jan. 10. 08:27
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
egyedül alszik el este? mert ha nem kereshet téged, mivel már nem vagy ott.olvas utána hogy megy a menete én betartottam és kicsit sírdogált de szépen naprol napra elmúlt .és alszik ,én is gondoltam mindenre nem álmos meg stb. a szokás nagy úr.nekem sikerült akarat kérdése így a férjecskével is tudok már este foglalkozni :)
2009. jan. 10. 08:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!Nálunk is ez van....de kipróbáltam más homeósbogyót és azzal jobb lett.Nézz utánna te is bizti talász olyat ami pont nektek van "kitaláva" :) mi a coffea-t szedjük vagyis ő ..de lehet nekem se ártana :P

Puszi 7 hónapos baba anyukája

2009. jan. 11. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!