Mit csináljak, hogy 3 hónapos kislányom éjszaka nyugodtan aludjon?
Szia!
Az én kislányom ma 3 hónapos és ugyanezt csinálja ha felébred. Eddig én is kivettem ha nyöszörgött, nyomta a fekvőtámaszokat (a férjem így hívja, mert olyan, mintha tényleg azt csinálná), mert azt hittem éhes és megetettem. De ma éjjel erőt vettem magamon és hagytam nyöszörögni (persze én nem tudtam aludni tőle, csak hallgatóztam). Fél óra nyöszörgés után visszaaludt és csak 1 óra múlva nyöszörgött megint, de akkor már tuti éhes volt, mert "sikított is" és amikor kivettem elkezdett sírni, aztán olyan mohón evett mint még soha.
Szóval ki kell várni, hogy sírjon, mert ha nyögdécsel, akkor nem biztos, hogy éhes és vissza fog aludni.
Az az egy baj van ezzel, hogy amíg nyűglődik, én nem bírok aludni, mert velünk alszik egy szobában és én rajtra készen állok a szopira. :)
13 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!