Kislányom kakija olyan betegség szagúnak tünt ma?
Hogy milyen tuskó emberek írogatnak, eszméletlen! Egyik "okosabb", mint a másik!
(És ezt nem a kérdezőre értem)
Utolso: egyetertek!!!
Kerdezo: Orulok,hogy jobban vagytok:)
Tobbi valaszado meg meg mindig nem tud olvasni! Ugyanis a kommentbe azert emelte ki nagybetuvel,hogy akit erdekeltek a fejlemenye annak irja. Mivel titeket ez nem erdekelt ezert kommentet se kellett volna irni,sot visszanezni se.
A magne B6-ot pedig nektek ajanlanam eloszeretettel!!!
Ha azt írta volna a kérdező, hogy takony szagú a gyerek kakija, akkor megértettétek volna?
Csak akkor meg az lett volna a bajotok, hogy alpárian fogalmazta meg.
És igenis meg kell nézni, mit produkálnak a pelusba, mer intő jel lehet. Sógornőm kislányának véres volt a kakija, éa igen, megnézte, sőt, elrohant a pelussal a gyerekorvoshoz, és igen, a gyerekorvos örült neki, mert így egy súlyosabb betegséget tudtak megelőzni a babánál.
Nekem kettő gyerekem van, mindkettő azonnal összejött, ahogy én úgy döntöttem, h MOST akarok babát, de én is aggódom értük, és ez NEM BŰN!
IGEN! AZÉRT VAGYUNK AZ ANYJUK, HOGY MINDEN REZDÜLÉSÜKRE FIGYELJÜNK ÉS MINDIG MINDENBEN A LEGJOBBAT AKARJUK NEKIK!!!
Köszönöm a kedves válaszokat, mint azt már írtam utoljára azoknak akiket érdekel mi lett velünk.
Ja különben aki azt írta fogzás szagú kaka, na az írja már meg nekem az milyen???????? De komolyan!!!!!!!!!!!!!
Mert a náthát szerintem azért jobban fel lehet ismerni. Most én röhögtem egy nagyot ezen Jézusom fogzás szagú kaka??????????
Ezt én írtam és szeretnék TŐled bocsánatot kérni, tényleg nem kellett volna inkább semmit sem írnom. :(( Bocs! És tényleg jó, hogy nincs komoly baj.
1000 bocsánat, de ezen én is jót nevettem. nátha szagú kaki :)
szerintem nem az oltástól van!!
Ezt a választ te írtad.
Ez a válasz 14%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 15:58
"Ja különben aki azt írta fogzás szagú kaka, na az írja már meg nekem az milyen?????? De komolyan!!!!!!
Mert a náthát szerintem azért jobban fel lehet ismerni. Most én röhögtem egy nagyot ezen Jézusom fogzás szagú kaka??????"
Egyik 19,másik egy híján 20.
Ne is haragudj,de szerinted miben különbözik a fogzás és a nátha SZAG?
Fikázod a válaszadót,mert nem tudja,milyen a nátha szag (pedig rendesen kérdezte,te meg lepontoztad),erre ugyan azt csinálod te is.Ez aztán teljesítmény!
Örülök hogy jól vagytok,minden jót nektek,és nevess csak tovább,neked lehet,másnak nem,mert mi szaranyák vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!