Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom kakija olyan betegsé...

Kislányom kakija olyan betegség szagúnak tünt ma?

Figyelt kérdés
Ma voltunk a két hós oltáson. Doki megvizsgálta, aztán mire hazajöttünk volt kaki, de furcsa nátha szagúnak tünt. Láza nincs még az oltástól se egyenlőre. Mi lehet ez?
2010. nov. 10. 15:46
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Hogy milyen tuskó emberek írogatnak, eszméletlen! Egyik "okosabb", mint a másik!

(És ezt nem a kérdezőre értem)

2010. nov. 12. 13:26
 32/44 anonim ***** válasza:

Utolso: egyetertek!!!

Kerdezo: Orulok,hogy jobban vagytok:)

Tobbi valaszado meg meg mindig nem tud olvasni! Ugyanis a kommentbe azert emelte ki nagybetuvel,hogy akit erdekeltek a fejlemenye annak irja. Mivel titeket ez nem erdekelt ezert kommentet se kellett volna irni,sot visszanezni se.

A magne B6-ot pedig nektek ajanlanam eloszeretettel!!!

2010. nov. 12. 13:33
 33/44 anonim ***** válasza:
91%
Hát persze h nem különbek a kérdező kommentjei sem,miért,mit vártatok,h majd megköszöni nektek és megsimogatja a fejeteket,amiért napokon keresztül rajta évődtetek és gúnyoltátok,csúfoltátok??Amilyen a mosdó,olyan a törölköző..
2010. nov. 12. 13:33
 34/44 anonim ***** válasza:
90%

Ha azt írta volna a kérdező, hogy takony szagú a gyerek kakija, akkor megértettétek volna?

Csak akkor meg az lett volna a bajotok, hogy alpárian fogalmazta meg.

És igenis meg kell nézni, mit produkálnak a pelusba, mer intő jel lehet. Sógornőm kislányának véres volt a kakija, éa igen, megnézte, sőt, elrohant a pelussal a gyerekorvoshoz, és igen, a gyerekorvos örült neki, mert így egy súlyosabb betegséget tudtak megelőzni a babánál.

Nekem kettő gyerekem van, mindkettő azonnal összejött, ahogy én úgy döntöttem, h MOST akarok babát, de én is aggódom értük, és ez NEM BŰN!

IGEN! AZÉRT VAGYUNK AZ ANYJUK, HOGY MINDEN REZDÜLÉSÜKRE FIGYELJÜNK ÉS MINDIG MINDENBEN A LEGJOBBAT AKARJUK NEKIK!!!

2010. nov. 12. 13:38
 35/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszokat, mint azt már írtam utoljára azoknak akiket érdekel mi lett velünk.

Ja különben aki azt írta fogzás szagú kaka, na az írja már meg nekem az milyen???????? De komolyan!!!!!!!!!!!!!

Mert a náthát szerintem azért jobban fel lehet ismerni. Most én röhögtem egy nagyot ezen Jézusom fogzás szagú kaka??????????

2010. nov. 12. 13:40
 36/44 anonim ***** válasza:
91%
Hú, én azt hittem ez egy normális, hasznos beszélgetős oldal, ahol hasznos tanácsokat lehet adni/kapni. Pont most szerettem volna feltenni egy kérdést, csak előbb nézegettem kicsit....de már nem merem kiírni. Félek, hogy vita lesz belőle, nem pedig az aminek indulna. Miért vitatkoztok, miért estek egymásnak oda-vissza? Hát nem tudom......azért remélem nem ez a jellemző ere az oldalra, mert úgy megtetszett.
2010. nov. 12. 13:56
 37/44 anonim ***** válasza:
91%
De igen,sajnos nagymértékben jellemző ez az oldalra..Sok nő egymás között,fáradtak,unatkoznak,egyedül vannak naphosszat,éjszakáznak,kialvatlanok,ugyanaz minden nap,lehet válogatni,kire mi jellemző.Sokféle nevelési-babaápolási elv van,mindenki meg van győződve a maga helyességéről,mivel sokféle baba is van,kinek mi jön be,és sokszor a tájékozatlanság is közrejátszhat,mint ennél a kérdésnél.A többi fórumon általában kell név,ezért az anyukák moderálják saját magukat,itt ez nem működik.
2010. nov. 12. 14:04
 38/44 anonim ***** válasza:

Ezt én írtam és szeretnék TŐled bocsánatot kérni, tényleg nem kellett volna inkább semmit sem írnom. :(( Bocs! És tényleg jó, hogy nincs komoly baj.

1000 bocsánat, de ezen én is jót nevettem. nátha szagú kaki :)

szerintem nem az oltástól van!!

Ezt a választ te írtad.

Ez a válasz 14%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 15:58

2010. nov. 12. 14:20
 39/44 anonim ***** válasza:
0%

"Ja különben aki azt írta fogzás szagú kaka, na az írja már meg nekem az milyen?????? De komolyan!!!!!!

Mert a náthát szerintem azért jobban fel lehet ismerni. Most én röhögtem egy nagyot ezen Jézusom fogzás szagú kaka??????"

Egyik 19,másik egy híján 20.

Ne is haragudj,de szerinted miben különbözik a fogzás és a nátha SZAG?

Fikázod a válaszadót,mert nem tudja,milyen a nátha szag (pedig rendesen kérdezte,te meg lepontoztad),erre ugyan azt csinálod te is.Ez aztán teljesítmény!

Örülök hogy jól vagytok,minden jót nektek,és nevess csak tovább,neked lehet,másnak nem,mert mi szaranyák vagyunk.

2010. nov. 12. 18:38
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Tegyünk már pontot ennek a kaka-témának a végére lányok..Sokféle kaka van,anyatejes,hozzátáplálós,fogzásos,náthás,stb.Ezeket viszont a legtöbb esetben nem "szagú"-ként emlegetjük,hanem csak egyszerűen úgy,ahogyan írtam.Nehéz magából a szagból megítélni,h melyik-melyik.De ha már nagyon kekeckedni akarunk,akkor a fogzós széklet savanyú,bűzös,híg a sok nyáltól,a náthás meg inkább tompább szagú,mert nagy része orrváladék,ami nem emésztődik meg.Na most már tényleg kezd felfordulni a gyomrom,így vacsi előtt,szóval sztem már abbahagyhatnátok ezt a cívódást..
2010. nov. 12. 19:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!