Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom kakija olyan betegsé...

Kislányom kakija olyan betegség szagúnak tünt ma?

Figyelt kérdés
Ma voltunk a két hós oltáson. Doki megvizsgálta, aztán mire hazajöttünk volt kaki, de furcsa nátha szagúnak tünt. Láza nincs még az oltástól se egyenlőre. Mi lehet ez?
2010. nov. 10. 15:46
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom ismerősek e számotokra azok a kifejezések h "a pelenka tartalma hírt ad a belső történésekről",v h "a széklet szaga árulkodik a betegségről".Nővérképzős tankönyvekben (legalábbis a régiekben) ,tananyag,hogy leírják a széklet állagát,színét,szagát,és a hozzá tartozó betegséget,természetesen kóros székletről beszélünk ilyenkor.A fogzásos kakinak is pl. megvan a maga jellegzetes állaga,esetleg szaga,csak éppen nem úgy mondjuk h "fogzás szagú kaki".A náthás (szagú) kaki,bő,nyálkás,laza az emésztőrendszerbe lecsurgó többlet orrváladék miatt,el tudom képzelni,h lehet egyfajta jellegzetes szaga is.Nem kell ehhez olyan nagy tudomány..és főleg nem kellene a kérdezőt hülyének nézni a ti tájékozatlanságotok miatt..
2010. nov. 10. 20:57
 22/44 anonim ***** válasza:
81%

Utolso valaszado: Vegre egy masik normalis valasz!!!

Annak pedig aki azt irta senki nem piszkalta a kerdezot javaslom,hogy olvassa megint vissza a valaszokat.

A masiknak pedig aki azt irta,hogy a kerdezo azt mondta rolatok,hogy a Wc-be teszed a gyereked szinten ujra olvasast javasolok ugyanis a kerdezo nem irt ilyet. O azt irta,hogy jobb ha inkabb aggodos mintha a gyereket a wc-be tenne. De itt nem rolatok irt szerintem eleg egyertelmu de ugy tunik nem mindenkinek.

Ha neked ez ilyen rosszul esett akkor szerinted,hogy esett a csufolodas a kerdezonek???

Kerdezo: majd ird meg mi lett veletek.

2010. nov. 10. 23:05
 23/44 A kérdező kommentje:
Az értelmes és kedves válaszokat köszönöm szépen. A többit el sem olvastam, vagy ha igen már nem érdekel. Kislányom jól van, de a fogzás miatt és az amiatti nagyobb nyálkatermelődés miatt is lehet ilyen a széklete a doki szerint. EZT AZOKNAK ÍROM AKI ÍRTA HOGY ÉRDEKLI MI LETT VELÜNK. NEM AZ ÉRTETLEN EMBEREKNEK AKIK EZEN RÁGÓDTAK EGÉSZ ÉJJEL MERT NINCS JOBB DOLGUK. És a dokim is megértette hogy miért aggódok kicsit jobban, hiszen ezt nekem honnan kellett volna tudni hogy ilyen hamar ezekkel a tünetekkel jár a fogzás kezdete. Tényleg köszönöm azoknak akik kedvesek voltak és megértőek. Remélejük most már kislányom is jobban lesz hamarosan.
2010. nov. 11. 11:08
 24/44 anonim ***** válasza:
22%
Ezt most azért emelted ki,hogy a kedves válaszolók lássák,hogy jobban vagytok,vagy hogy a nem kedveltek lássák,hogy igazad volt és utálod őket?
2010. nov. 12. 12:51
 25/44 anonim ***** válasza:
65%
Bármelyikért is emelte ki,mindkettőben tökéletesen igaza van!
2010. nov. 12. 12:55
 26/44 anonim ***** válasza:
0%
Hmm, akkor nem 'fogzás-szagú"-nak kellett volna lennie a kakinak??? A fogzás nem egyenlő a náthával, már bocsánat.
2010. nov. 12. 12:55
 27/44 anonim ***** válasza:
13%
Most mit puffogsz meg kiabálsz? Ha nem írod nagybetűvel akkor is értjük, agyvérzést ne kapj már mérgedben. Ha nem tetszik az oldal és a válaszadók akkor lehet menni más fórumot keresni, ez az internet szépsége. Komolyan nem értem az ilyen idegbajos embereket, mit szívják magukat hülyeségeken.
2010. nov. 12. 13:05
 28/44 anonim ***** válasza:
36%
Én örülök, hogy jól vagytok, viszont a helyedben szednék legalább Magne B6-ot vagy Sedatif PC-t.
2010. nov. 12. 13:11
 29/44 anonim ***** válasza:
60%
Nektek meg fel kellene lógatni a plafonra egy boksz-homokzsákot,ha vkibe belerúghatnék-üthetnéketek van,azon éljétek ki a vágyaitokat.
2010. nov. 12. 13:22
 30/44 anonim ***** válasza:
0%

Végigolvastam, mert nem értettem a kérdésből, hogy miért emelted ki.

Összegezve, a 'nevető', vicces válaszolók sem különbek annál, aki ilyen hangnemben válaszol. Lásd az utolsó 'puffogós' hozzászólásod. Van egy olyan érzésem, hogy jól esik most visszajönni és a szemébe röhögni a többieknek, hogy na, mégis neked lett igazad. Bár a 'fogzás-szagú' kaka írójának igaza van.

2010. nov. 12. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!