15 hós oltáson voltunk tegnap, most meg kislányom mellkasa tiszta kiütés. Normális, hogy már most jelentkeztek az oltási betegség tünetei? Vigyem orvoshoz vele?
Épp az én fiam is tegnap kapta az oltást.
Nekem azt mondta az orvos, hogy az oltás következtében szinte bármi lehet, kiütés, duzzadt nyirokcsomó, orrfolyás, esetleg kicsi hasmenés. Lehet hőemelkedés, és magas láz is. Igaz azt mondta, hogy 7-10 nap múlva. De itt én már olvastam olyat, akinek a babáján már 2-3 nap után megjelentek a tünetek. Szóval akár lehet az is.
Igazából érdemben én nem tudok hozzászólni, csak azt tudom tanácsolni amit én tennék, én felhívnám a dokim és megkérdezném.
én is arra gondolok mint az előttem válaszoló, ez inkább meleg vagy étel kiütés.
az oltás élő vírus volt, másnapra még nem igen jöhet ki a kiütés...
Én sem tudok válaszolni a kérdésedre, nekem is azt mondta a doki, hogy 7-10 nap múlva várhatóak a tünetek, bár az emlékeztető prevenalt is megkapta, így annak a szokásos tünetei meglehetnek, mint a korábbi oltásoknál.
A lányom is tegnap kapta a 15 hónapost, reggel 8-kor, és 10-re már hőemelkedése volt. Ez sem szokásos, én meg ezt nem értem.
apró piros pöttyök szoktak lenni, hasonlóak a melegkiütéshez.
Ha nagy piros folt, akkor talán valamilyen allergia lehet. Evett epret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!