Kislányom kakija olyan betegség szagúnak tünt ma?
Látom te is mennyire hasznos válaszokat adsz 46%ban. Többet ide nem írok, mert találtam NORMÁLIS embereket. Gondolom ahogy nő majd a gyerekem egyre könnyebben viselem majd a nem átlagosnak tűnő dolgokat. De szerintem és más normális anyák szerint is természetes ha két hós kislányomat féltem eleinte mindentől. Nem biztos hogy meg tudnám magamnak bocsátani ha valami eltérő dologra nem figyelnék oda és késöbb baja lenne. Az ÉN DOLGOM HOGY VIGYÁZZAK RÁ MERT AZ ANYJA VAGYOK: NEM???????????????
És nem tart semeddig utána járni hogy ez gond-e vagy se. De ha ti ezt a pár perc utánajárást is sajnáljátok a gyerekeitektől akkor Megvan a véleményem rólatok. És itt le is zártam a témát. Nem írok többet ilyen primitív embereknek.
Most mit kell piszkalni a kerdezot???
Komolyan ez az oldal mar csak errol szol.
Most komolyan attol,hogy ti meg nem hallottatok rola attol miert ne lenne lehetseges,hogy van ilyen? Raadasul egy 2 honapos babarol van szo aki meg koraszulott is volt raadasul nehezen is jott ossze. Ti ilyen esetekbe nem aggodnatok? Mert szerintem igen.
Ha nem tudtok erdembe hasznos tanacsot adni akkor ne valaszoljatok csak azert,hogy kritizaljatok,provokaljatok a kerdezot.
Tegnap is pont megfigyeltem,hogy egy 78%-os valaszolo csak bunko modorba irt de szinte minden kerdesre es kioktato hangnembe.Van tobb 78%-os de remelem az az egy felismeri magat es magaba szall egy kicsit.Mert raferne.
Ja es szivacs mert a kerdezo kovetkezo kommentjeibol kiderul,hogy igen van ilyen ORVOS MONDTA.Tehat az orvosnal azert ne akarjatok mar okosabbak lenni ha lehet.
A kerdezo a tapasztalatokra volt kivancsi nem a lehurrogasra.
Kedves Kerdezo!
Szerintem hallgass az orvosotokra es figyelgesd tovabb a babat.Ha valami nincs rendbe akkor tenyleg vidd orvoshoz/korhazba.Lehet,hogy nincs semmi baja de jobb felni mint megijedni.
Szemely szerint orulok,hogy kiirtad a kerdest bar sajnallak a piszkalodas miatt de meg nekem is csak 1 gyerekem van es tobbet tervezunk es orulok,hogy elore informalodhatokl olyan dolgokrol amikrol eddig nem hallottam.
Az itteni okoskodokkal ne foglalkozz. Tudod amirol ok nem hallottak az nem is letezik....
Minden jot nektek!:)
Tobbiek meg pontozhatnak!
Ne haragudj,de én sem hallottam még erről,de úgy látszik, más sem.Senki bántott szerintem,csak legfeljebb furcsának találták a kifejezést.Te viszont nagyon felhúztad magad.
Ha pedig ennyire aggódsz,miért nem hívtad egyből a dokit?
Utolsó, ki piszkálta a kérdezőt?? Senki egy rossz szót sem szól, ő meg nekiesett mindenkinek.
És nekem igenis rosszul esik, hogy olyat feltételez a válaszolókról (rólam is), hogy olyanok vagyunk, akik a wc-ben szülik meg a gyereket. Akkor engem is sajnálj már légyszi.
Egyetértek. Mindenkit lehordott mindenféle szar anyának csak mert nem tudta értelmesen megfogalmazni hogy mit is ért nátha szagú kaki alatt.
Én pl. komolyan kérdeztem hogy mi az hogy nátha szagú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!