Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom kakija olyan betegsé...

Kislányom kakija olyan betegség szagúnak tünt ma?

Figyelt kérdés
Ma voltunk a két hós oltáson. Doki megvizsgálta, aztán mire hazajöttünk volt kaki, de furcsa nátha szagúnak tünt. Láza nincs még az oltástól se egyenlőre. Mi lehet ez?
2010. nov. 10. 15:46
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
19%
Bocsi, de milyen az a nátha szag? :D
2010. nov. 10. 15:54
 2/44 anonim ***** válasza:
35%
A nátha szagát a gyerek másik végén érzed.
2010. nov. 10. 15:56
 3/44 anonim ***** válasza:
13%

1000 bocsánat, de ezen én is jót nevettem. nátha szagú kaki :)

szerintem nem az oltástól van!!

2010. nov. 10. 15:58
 4/44 anonim ***** válasza:
10%
Bocs, de ezt a nátha szagot még mindig nem értem. Találkoztam már náthás gyerekekkel, de nem volt szaguk... A kakijukat meg nem szagolgatni szoktam, hanem letörölni.
2010. nov. 10. 16:02
 5/44 A kérdező kommentje:

Akkor törölgesd tovább. Most hívtam a dokit és tényleg létezik ez a nátha szag. Te sose voltál náthás????????

Ja és nem tudom hol írtam én olyat hogy az oltástól van??????? Tanuljatok már meg olvasni!!!!!!!!!!!!!

Jézusom és ilyen vállal gyereket????????

2010. nov. 10. 16:04
 6/44 A kérdező kommentje:
Ja és lehet a kakija nátha szagú és ha többször előfordul, és hígabb lesz és zöld is akkor vigyem azonnal kórházba doki mondta. De lehet te leszarod hogy mi van a gyerekeddel, de mivel nekem nagyon nehezen jött össze és koraszülött is volt, bocs hogy féltem és nem akarom hogy bármi baja legyen. Ha te is két babát már elvesztettél volna akkor nem így viselkednél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. nov. 10. 16:07
 7/44 A kérdező kommentje:
Most egy másik fórumon érdekes normálisan válaszoltak és nem NEVETTEK JÓT A MÁSIK NYOMORÁN. KÜLÖNBEN MEG NEM KÖTELEZŐ VÁLASZOLNI. ÉN IS CSAK ARRA SZOKTAM VÁLASZOLNI AMIRE TUDOK HASZNOSAT. ÉS MÉG SOSE NEVETTEM KI MÁST.
2010. nov. 10. 16:12
 8/44 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem ha ennyire túlreagálsz egy finoman megfogalmazott kritikus választ, akkor ne a gyereket kezeltesd, hanem magadat...
2010. nov. 10. 16:31
 9/44 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ide tanácsért jönnek az emberek a problémáikra és nem kritikus leszólásért. De mint írtam te biztos még nem vesztetted el a babádat és nem érzed át a félelmet amit olyankor érzek ha valami nem olyan a kicsim körül mint eddig. De ha ez baj akkor bocs. Szerintem inkább ilyen maradok mint olyan aki a wcbe szüli meg a gyerekét vagy nem törödik vele.
2010. nov. 10. 16:40
 10/44 anonim ***** válasza:
34%
Ha nátha szagúnak érezted akkor esetleg lehet náthás.Na de ha egy náthától bepánikolsz milyen élete lesz szegény túlféltett gyereknek?
2010. nov. 10. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!