Ne haragudjatok a kérdésért, de más is "ki szokott akadni", és önmagán kívül párnába kiabálni?
4 hőnapos a kislányom, és türelmes embernek tartom magam. De néha fel tudnék robbanni. Valószínű a hasa is fáj még, nappal alig alszik, sok a hiszti is szerintem, úgy érzem, szétrobban a fejem, és tudom, hogy most ez a dolgom, de kezdek beleőrülni, hogy a gyereken kívül szó szerint semmivel nem tudok foglalkozni.
Ne értsetek félre, nagyon vágytam, és vártam a babát, de nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. És nem magammal akarnék foglalkozni, csak pl. havonta egyszer legalább felporszívóznék. Minden nap főznöm kell, férjem sokáig dolgozik. Szóval ki vagyok purcanva-érzésem van.
Ilyenkor fogok egy vastag tollpárnát, és kiabálok bele, és akkor jobb. Mással is volt így?
Szia!
Én a kisfiam 3 hós koráig voltam így, pedig ő még hasfájós sem volt, nem is nagyon sírt csak ha éhes volt, de egyszerűen úgy éreztem itt az életem vége, nekem már csak vele kell foglalkoznom, és bizony volt olyan, hogy azt gondoltam, de jó azoknak akiknek nincs gyerekük...
Félreértés ne essék, imádom a fiam, ő az én mindenem!!
Most már 7 és fél hós, állandóan jár a szája folytan mozog, jön utánam, sokat csavargunk, játszunk, sétálunk:)
Kell valami Neked is ami kimozdít ebből az állapotból, keress hobbit magadnak, olyat, amit akkor tudsz csinálni, amikor a pici alszik.
Én pélsául el kezdtem magammal foglalkozni, és az energiámat nem arra használtam hogy zsörtölődöm, vagy "vissza tekerném az időt", hanem, hogy babázok, ha alszik, vagy játszik biciklizem, manikűrözök, egészségeseket főzök...
Így én is jól érzem magam, és ő is.
Mostmár imádom ezt az állapotot, és senkivel nem cserélnék!Kitartás!
ó hogyne.....
szerintem az a "nem normális" aki nem adja ki néha magából a düht....muszáj...én pont 4 hós koráig voltam nagyon ilyen, most 10 hós.
múltkor anyámmal vitatkoztam telefonon, utána nagyon sírtam, kiakadtam, szegényke érezte, hogy kivagyok, és ő is sírt velem.....olyan rossz volt, azóta csak akkor akadok ki, ha férjem van vele és elvonulok....vagy ha alszik....de ez ritka ma már szerencsére.
ahogy telik az idő, jobb lesz minden:)
Köszönöm a válaszokat, számomra már az is megnyugtató, hogy leírhattam, és hogy más is érzett így. A menza messze van, és sokkal többre jönnénk ki, így főzés marad. Segítségem kb. havonta 1x 1órára van, ha nagyon kérem. Nagyszülők messze, meg dolgoznak, barátaim 300 kilométerre, séta közben, még az autóban sem hajlandó aludni Tündérkém, de tény, hogy egy mosolya mindent megér!
Röviden összefoglalva.
6. válaszoló! Biztos szuper anyu vagy és melette házitündér, hogy elbírtál 3-4 gyerekkel, és soha nem voltak ilyen mélypontjaid, és soha nem fogy el a türelmed, és még bulizni is van időd, energiád. Kívácsi lennék, hogy mekkora panelban, vagy kertes házban laksz? (Mert azért nem egy kategória egy 60 nm-es panel, és egy 100 nm-es ház... Tapasztalat)
Szóval számomra ez hihetetlenül hangzik, de jó hallani, hogy ilyen is létezhet, nem csak a mesében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!