Anyatej vs tápszer az én helyzetemben? A védőnőm tápszer ellenes.
Már csak reggel és este szopik 9 hónapos kislányom. Az a baj, hogy este van amikor fürdés előtt vacsizik(fél 7)és fürdés után már nem éhes, viszont éjjel ébred hajnali háromkor enni. Eddigre már nem termelődik elegendő tejem, tehát ha cicizik, még hajnali hatkor is felkel. Viszont, ha kiegészítem tápszerrel tovább alszik.
A kérdésem, hogy adjak inkább tápszert vacsorára?
(csak attól tartok, hogy így a maradék tejem is elmegy-mostanában sokat idegeskedtem a férjem munkahelye miatt)
Helló,
az én babám majdnem 4 hónapos és zabagép. Sajnos nem elég a tejem, mert esténként fel akar tankolni az éjszakára és akkor 1,5-2szeres adagot akar benyomni. Ha nem kapja meg, sír. Még 2.5 hónaposan is 1.5-2 óránként evett (éjszaka is), és nappal nem is aludt. 2.5 hónaposan vezettem be nagy lelkifurdalások közepette, hogy esténként az anyatej után kap tápszer pótlást. 2-3 hétre rá kezdett egyre tovább aludni, először 2-ig, majd 3-ig és fél5ig. Két hete már reggel 6ig alszik egy huzamban (este 9től).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!