Hogyan tanítsam?
Figyelt kérdés
Kifejtem, kislányom nem mutogat, 1 éves, külföldön élünk itt ez nem " elvárás" hogy ennyi idősen csinálja. Könyveket lapoz, van érintős könyve, zenélős, dalolós tudja kezelni,viszont ha kérdezek tőle valamit nemis figyel annyira lapozgat,ha én olvasok neki mesekönyvből figyel, ülve végighallgatja,mama papa ennyit mond. Hogy tanítsak neki bármit is ha nem figyel? Vagy ezt hogy kell elképzelni? Majd egy nap utánozni fog és mondani fogja a szót amit mondok? Ne haragudjatok első babás anyuka vagyok Integet, tapsolni nem tapsol. Orvos szerint nem baj.febr. 8. 09:08
11/11 anonim 

válasza:

Lányom 14 hónapos lesz, nem tapsol, nem integet, és úgy általában nem is utánoz semmit. Vagyis semmi olyat amivel lehetne dicsekedni 😁 Mutogatni tud, nagy kelletlenül hajlandó néha megmutatni engem, cicákat, ninóautót a könyvben. Való igaz, 10 hónapos kora óta jár, és azóta mintha arra lenne ráfixálódva hogy azt tökéletesítse. Szavakat se mond tudatosan, noha állandóan dumál a babanyelvén. Állítólag nincs okunk aggodalomra, de azért örülök hogy most kezdi a bölcsit, hátha a többi gyereket szívesebben utánozza majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!