Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy hetes babánk hasa fájhat...

Tibor27 kérdése:

Egy hetes babánk hasa fájhat attól az ételtől, amit a nejem evett reggelire? Lent kifejtem.

Figyelt kérdés
Egy hetes a csodás kisfiúnk.Tanácstalanok vagyunk, úgy vettük észre hasfájós. Feleségem reggel tejbegrízt evett, kiforralt házitejből, egész nap semmi baja nem volt, eljött az este, sírt nagyon. Lehetséges attól vagy inkább más ételtől?

jan. 20. 10:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen tiltólisták, hogy mit ne együnk, de igazából ez teljesen egyéni és ki kell tapasztalni. Az én fiamnak a gombától, haltól, szójától, nagy mennyiségű hüvelyestől, tojástól fájt a hasa, a tehéntejtől pedig refluxos és kiütéses lett. Nem igazán fed át ezekkel a szokásos listákkal. A tejet mondta a gyerekorvos, a többit nem fogyasztom napi szinten így könnyen gyanút fogtam. De sokszor boszorkányüldözés jelleget ölt a problémás élelmiszer keresése, könnyű a véletlen egybeesést is összefüggésnek nézni.
jan. 20. 14:35
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Jézus, nem kell korházba rohanni csak mert sír a gyerek, az enyém ordított 1 hónapos koráig minden este, vigasztalhatatlan volt, normális, kólikás volt. Védőnő de egy kis sírás miatt már kórházba küldött volna, jesszusom, hol szerezte a szakmai érettségiét az ebayn? Esküszöm az ilyen szülő fog a sürgösségire szaladni ha taknyos a gyereke, azért ennyire ne legyünk már életképtelenek, füt fát megmozgatni csak mert sír egy újszülött.
jan. 20. 15:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Full tápszeres gyerekem minden este 3 órát ordított 5 hónapos koráig.

Ez van, kinőtte, addig meg kitartás!

jan. 20. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!