Van egy masfel eves fiam es amikor terhes voltam vele es megtudtuk hogy fiu lesz es meseltuk anyosomnak, azt mondta ra hogy "o hat nem baj ". Most a sogornom (lanya) terhes es azt mondta az orvos neki h olyan mintha fiu lenne de varjanak meg mert nem latja. Erre mit mondott anyos? " o hat vegulis az se baj ha fiu". Mivan???? Nem baj???
Most en megint terhes vagyok es vsz megint fiam lesz de majd 4d utan jelentjuk ki" hivatalosan". Ezer % h anyos megint ezzel a nembajjal jon. Szerintetek milyen frappans de csipos visszaszolast kene neki mondani amivel ra lehetne vilagitani hogy enyhen szolva serto ez a beszed?
Szia! Szerintem úgy lehet ne ,hogy megkérdezed mást szeretett-e volna. Vagy lehet ezzel fejezi ki hogy neki teljesen mindegy milyen nemű a baba.
2014. nov. 21. 00:53
2/19 anonim válasza:
mama nem egy iq bajnok. latszik, h lanyt szeretne:-). en visszakerdeznek, h lanyt car-e es miert (talan nert neki nem volt es azt remeli, h majd "unokaban" lesz. beszelfetes kozben te is jobban megertened ot es jobban meg tudnad ertetni, h amit mond nahyon fajo es serto. az elsso fiaddal milten a viszonya? erzed, h szereti?
2014. nov. 21. 00:57
3/19 anonim válasza:
elso*
2014. nov. 21. 00:58
4/19 anonim válasza:
Nem kell mindenre reagálni.
2014. nov. 21. 01:02
5/19 anonim válasza:
Nekem az első lány után mondta az egyik szomszéd néni, hogy lány? Nem baj!!! Majd lesz fiú is!
Aztán megszületett a második lány, nézett be a babakocsiba, hogy fiú?
Mondom lány. Erre ő: nem baj.
Én: de miért lenne baj????
Ő: Hát ezt mondom!!! Hogy nem baj!!!!
És nem fogta fel, hogy mi a bajom.
2014. nov. 21. 01:28
6/19 anonim válasza:
5-ös vagyok, lehet anyósnak a nem baj-ra válaszolni, hogy tényleg nem baj, hiszen ma már egy nemátalakító műtéttel megoldható, hogy kislányt csináljanak belőle. Nyissz és kész.
2014. nov. 21. 01:31
7/19 anonim válasza:
Anyósom nálunk is így reagált a második fiúnkra (neki is 2 fia van) Én úgy reagáltam rá,hogy mi más volna?! Öcsit szeretett volna a fiam,hogy lehetne más?! :)
2014. nov. 21. 07:49
8/19 anonim válasza:
Mikor lemondtuk hogy fiunk lesz nagymamàm csak annyit mondott hogy ő lànyt szeretett volna első unokànak, csakannyit vàlaszoltam hogy èn is...ezzel le is tudtuk ezt a tèmàt...
Egyszerűen nem kell mindene kiakadni..
2014. nov. 21. 07:57
9/19 anonim válasza:
*elmondtuk
2014. nov. 21. 07:58
10/19 anonim válasza:
Ha anyós megkérdezi fiú-e vagy lány, mond neki, hogy "Ha nagy lesz, majd eldönti". Hadd pislogjon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!