Van egy masfel eves fiam es amikor terhes voltam vele es megtudtuk hogy fiu lesz es meseltuk anyosomnak, azt mondta ra hogy "o hat nem baj ". Most a sogornom (lanya) terhes es azt mondta az orvos neki h olyan mintha fiu lenne de varjanak meg mert nem latja. Erre mit mondott anyos? " o hat vegulis az se baj ha fiu". Mivan???? Nem baj???
Most en megint terhes vagyok es vsz megint fiam lesz de majd 4d utan jelentjuk ki" hivatalosan". Ezer % h anyos megint ezzel a nembajjal jon. Szerintetek milyen frappans de csipos visszaszolast kene neki mondani amivel ra lehetne vilagitani hogy enyhen szolva serto ez a beszed?
Az én anyósomnak 2 fia van, de a férjem helyett nagyon kislányt akart. Mikor elmondtuk neki, hogy kislány lesz az első unokája azt mondta, jaj de jó, így nagyon fogja szeretni!
Nem csináltam belőle nagy ügyet, remélem akkor is szerette volna ha fiú.
2014. nov. 21. 08:23
12/19 anonim válasza:
Anyósomnak 3 fia van és 2 fíú unokája volt mikor terhes lettem. Mikor kiderült hogy fiúnk lesz szó szerint sírva fakadt és azt mondta: A fene essen már a fiúkba! - Erre én azt mondtam neki hogy essen a fene magába, ne az én fiamba! Ehhez képest a nem baj enyhe kifejezés.
2014. nov. 21. 08:37
13/19 anonim válasza:
Én a második ilyen helyzetben azt mondtam a szomszéd bácsinak, hogy majd ha felnő eldönti... Azóta sem mert visszatérni a dologra.
2014. nov. 21. 08:42
14/19 anonim válasza:
nem kell mindenből ügyet csinálni.
2014. nov. 21. 08:54
15/19 anonim válasza:
Nekem a sajàt anyàm akart kislànyt!!pedig aztàn nincs is fia..de ilyenekkel jött,h nemtudja milyen fiúval babàzni:)))en mondtam neki,h mi fiút szeretnénk..aztan mikor kiderült,h fiú felhívtam és halkan de azt mondta nem baj..aztan elkezdett beszélni..nem reagaltam mar bánom!!azóta semmi megjegyzes nem volt látszólag nagyon varja az unokat meg kötott is neki sapkakat,kiscipőt,pulcsit stb.. Biztos jobb lett volna neki egy lány de a nem baj szerintem jelen esetben tényleg azt jelenti,h nem baj:))amugy rosszul esett..de nem erdekel annyira nem az ő gyereke hanem a mienk..ha akarja szeretni fogja ha akarja nem..nekem az se lenne gond!őt minősíti ha ezért kevésbé szereti..én meg észre fogom venni..és akkor majd szóva teszem!
2014. nov. 21. 10:00
16/19 anonim válasza:
Nekem apósom mondta hogy reméli azért kislány lesz,de persze az a fontos hogy egészséges legyen.
Ő lány gyermeket szeretett volna,de hát párom fiú lett.
Nagyon örült neki,imádta.De sajnos fél évig élt már csak a kislányunk születése után.De addig minden egyes hétvégén jött ide és alig várta,hogy megetesse stb.Vigyázott is rá egy egész napot szinte,mikor vizsgáznom kellett.
Szerintem nem kell megsértődni ezen,anyám is ha már 6x nem mondta el,hogy minek tartottuk meg a gyereket,akkor egyszer sem.De kit érdekel mit gondol.
2014. nov. 21. 12:16
17/19 anonim válasza:
Nekem kislányom van, anyós már a terhesség bejelentésekor közölte, hogy "csak fiút szülhetsz, mert csak a fiúk a jók"... Azóta is havi egyszer tutira elmondja, hogy ő fiúpárti, pedig lassan már megérti a lányom, de mondja előtte is. Én nem foglalkozok vele, a saját egyetlen unokáját fogja elidegeníteni. Mond meg anyósodnak, hogy ti boldogok vagytok a fiúkkal és ez amúgy sem kívánságműsor...
2014. nov. 21. 14:56
18/19 anonim válasza:
17.
csak a fiuk a jok" - hehe...es te es o (anyos)?
2014. nov. 21. 17:22
19/19 anonim válasza:
Na igen, nincs az eszénél szegényke :) anyósra mindent rá kell hagyni. (17es voltam)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!