Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól adhatok neki babateát...

Mikortól adhatok neki babateát? Honnan látom, hogy szomjas? Hogyan fogja jelezni?

Figyelt kérdés
Egyenlőre még csak 4.5 hónapos és csak anyatejes, sose kapott vizet, teát pluszba. Viszont elkezdtem lassan kóstoltatni és ha elkezdem hozzátáplálni, szüksége lesz plusz folyadékra. Nade mikor adjam és mennyit, hogy ne az étkezés rovására menjen? Köszi a válaszokat előre is!
2010. nov. 7. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Èn HIPPes teàt adtam/adok neki, annak rajta van a dobozzàn,h melyik hàny honaptol javasolt ès szereti. Kamillàval kezdtem. Eleinte nem volt elragadtatva töle, de megszerette. De vízzel is kìnàlhatod.

Èn a lànyomat ètkezès utàn kìnàlom meg vele, igy nem azzal tellik el a hasa. Amikor szomjas szinte könyörgö szemekkel nèz ràm ès valami nyüszítès fèle hangot ad ki. Te is hamar rà fogsz jönni, hogy mikor kèr inni! ;-)

2010. nov. 7. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Ujjszülött kortól a mecsek teát adtam neki mert hasfájós volt,sőt volt hogy hétvégén fogyott el,és a szoptatós teámból adtam neki u.a volt az összetétele <laktoherb>lehet azt gondolod hogy...paraszt
2010. nov. 7. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
A hasa miatt én is már nagyon korán adtam neki -bár nem használt- most 4 hónapos és a hipp-eset kapja, nagyon szereti a málna-csipkebogyót és az alma citromfüvet, én is mindig étkezés után adom neki, főleg, ha pépeset kap, bár az étkezések között is igényli persze nem sokat olyankor csak pár korty kell neki, délután meg kis üveges rostos italt szoktam adni tea helyet.
2010. nov. 7. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!