Babám 3 hónapos. Szerintetek adhatok már neki olyan babateát, ami 4 hónapos kortól való? Védőnőm szerint 3 és fél hósan már kaphat ilyesmit.
ha anyatejes akkor teljesen felesleges.
ha szomjas lenne meginná a vizet is.
nem értek egyet a védőnővel. három hósnak adni azt ami egy három és fél hósnak már majdnem mert az van ráirva hogy 4 hós kortól
legközelebb azt mondja majd hogy adjál rá 4-es pelenkát mert csak két centivel hossazabb mint a kettes amit most hord??
magadra hallgass ne rá.
Én nem adnék neki, minek? Anyatejes v. tápszeres?
Igaza van Carmennek, ha szomjas, megissza a vizet is.
akkor se sajnos még nagyon fiatal.
4 hós kortól már adhatsz szürt almalevet egy az egy arányban higitva az 100x egészségesebb mint a porból teák.
én gyümölcscentrifugával facsartam és leszürtem.
lehet dobozos is de az is tartósitva van mert már hónapok óta vagy raktárban áll v. a boltok polcain. még ráér ilyet inni.
ha nincs gy. centrifuga akkor üvegreszelőn reszeld meg ott is szakad a leve azt fogd fel és egy dl almaléhez egy dl vizet adj.
édes lédús almából készitsd mindig frissen kicsit be is fog barnulni a levegő hatására de ez jelzi hogy köze van a gyümölcshöz.
Épp ma adtam először a lányomnak Hipp kamilla teát!3 és fél hónapos!Tetszett neki!!!Régen ez a tea 0+ volt ,ma már 4+ !
Mert ugye a szoptatás miatt!Hogy minél tovább szoptass!Szóval nyugodtan adhatod neki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!