Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám 3 hónapos. Szerintetek...

Babám 3 hónapos. Szerintetek adhatok már neki olyan babateát, ami 4 hónapos kortól való? Védőnőm szerint 3 és fél hósan már kaphat ilyesmit.

Figyelt kérdés
Mecsek tea nem jött be, görcsölget tőle, vizzel meg úgy van, hogy csak nyammog rajta, nem igazán kell neki.
2010. okt. 7. 16:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%

ha anyatejes akkor teljesen felesleges.

ha szomjas lenne meginná a vizet is.

nem értek egyet a védőnővel. három hósnak adni azt ami egy három és fél hósnak már majdnem mert az van ráirva hogy 4 hós kortól

legközelebb azt mondja majd hogy adjál rá 4-es pelenkát mert csak két centivel hossazabb mint a kettes amit most hord??

magadra hallgass ne rá.

2010. okt. 7. 17:01
 2/15 anonim ***** válasza:

Én nem adnék neki, minek? Anyatejes v. tápszeres?

Igaza van Carmennek, ha szomjas, megissza a vizet is.

2010. okt. 7. 17:05
 3/15 A kérdező kommentje:
tápszeres, itatnom kell minden étkezés között.
2010. okt. 7. 17:06
 4/15 anonim ***** válasza:
53%

akkor se sajnos még nagyon fiatal.

4 hós kortól már adhatsz szürt almalevet egy az egy arányban higitva az 100x egészségesebb mint a porból teák.

2010. okt. 7. 17:09
 5/15 anonim ***** válasza:
Biztosan nem adnék. Carmen jól leírta az én véleményemet is :) Egyébként a granulátumosra gondolsz? Azok teli vannak cukorral... (az összetételnél nézd meg, első cukor..., tehát ebből tartalmaz legtöbbet). Nem vagyok cukor ellenes, mielőtt valaki rám támad, de úgy gondolom, teljesen fölösleges már ennyi idősen cukros, ízesített lötyikkel itatni. Ha meg anyatejes és igény szerint szopizhat, nincs is szüksége + folyadékra, az anyatej mindent tartalmaz.
2010. okt. 7. 17:09
 6/15 A kérdező kommentje:
Porból készült teát vettem, de ahogy nézem, tényleg tele van cukorral... Szürt almaléből milyet? Sió, vagy ilyesmi?
2010. okt. 7. 17:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem, lehet kapni bébiitalokat, abból adj majd neki. A Sió és társai soha nem láttak almát..
2010. okt. 7. 17:15
 8/15 anonim ***** válasza:
53%

én gyümölcscentrifugával facsartam és leszürtem.

lehet dobozos is de az is tartósitva van mert már hónapok óta vagy raktárban áll v. a boltok polcain. még ráér ilyet inni.

ha nincs gy. centrifuga akkor üvegreszelőn reszeld meg ott is szakad a leve azt fogd fel és egy dl almaléhez egy dl vizet adj.

édes lédús almából készitsd mindig frissen kicsit be is fog barnulni a levegő hatására de ez jelzi hogy köze van a gyümölcshöz.

2010. okt. 7. 17:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Egyébként ha otthon lereszeled az almát, átnyomod a pépet műanyag szűrőn, az is nagyon megfelel és sokkal olcsóbb, mint a bébiital.
2010. okt. 7. 17:16
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

Épp ma adtam először a lányomnak Hipp kamilla teát!3 és fél hónapos!Tetszett neki!!!Régen ez a tea 0+ volt ,ma már 4+ !

Mert ugye a szoptatás miatt!Hogy minél tovább szoptass!Szóval nyugodtan adhatod neki!!!

2010. okt. 7. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!