Babám 3 hónapos. Szerintetek adhatok már neki olyan babateát, ami 4 hónapos kortól való? Védőnőm szerint 3 és fél hósan már kaphat ilyesmit.
Figyelt kérdés
Mecsek tea nem jött be, görcsölget tőle, vizzel meg úgy van, hogy csak nyammog rajta, nem igazán kell neki.2010. okt. 7. 16:58
11/15 anonim válasza:
Én 2 hónapos kora óta adom neki azt ami 4 hónapostol való...semmi baja tőle..a védőnönk mondta hogy lehet csak kevesebb teát tegyek bele mint ami rá van írva.A vízet az én fiam sem itta meg...én 100ml vízhez csak egy kávés kanállal raktam..A dobozra az van írva hogy 100ml vízhez kell 1 evőkanál.
12/15 anonim válasza:
Szia!Én születése óta adok neki teát.A gyógyszertárban vettem szárított kamillavirágot és ánizsmagot.Kb. 150 ml vízhez kell 4-5 kamillavirág meg egy csipet ánizsmag.Ha nem ízlik neki, akkor tehetsz bele egy kis cukrot, de tényleg csak nagyon picit.Én nádcukrot szoktam bele tenni, épphogy egy késhegynyit.Nyugodtan adhatod neki.Az én kislányom 3 hós, már a kórházban is adták neki és semmi baja nem lett tőle.Ő is tápszeres.
13/15 anonim válasza:
Én nem adnék neki ilyen granulátumos cuccot.Igaz, hogy egyszerűbb elkészíteni, de ki tudja mi van benne.Előző voltam.
14/15 anonim válasza:
Száríts almát sütőben,mintha chipset készítenél és aztán abból főzz teát,tök fincsi:)
A granulátumosat én sem ajánlom.Tiszta cukor.
15/15 A kérdező kommentje:
18-19-eshez komment: Nem gondolom, hogy mindenféle sz@rt beletesznek a granulátumos teákba és úgy kinálják a boltok polcain a babáknak. Igaz ugyan, hogy van benne némi cukor, de a vizet is csak cukrosan issza meg, ha megissza, hozzáteszem, az orvosom javasolta a cukros vizet és a korházban is ezt adták neki. Hipp, Milupa- szerintem nem azért világmárkák, mert a gyerekeknek ártalmas cuccokat készitenének... Ugy döntöttem, adok neki, többen is ezt javasolják inkább a viz helyett... És vitamint is tartalmaz.
2010. okt. 7. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!