Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hipp babateát adhatok a 10...

Hipp babateát adhatok a 10 hetes kislányomnak?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy csak az EU miatt van ráirva hogy 4 hónaptól adható,amúgy már 1 hónapos kórtól lehet inni a babáknak.Ez igaz vajon?Sima vizet szokott kapni,de szeretném néha kicsit teáztatni.
2010. júl. 19. 20:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha rá van írva a 4 hónap, akkor azt szerintem komolyan kellene venni. Egyébként ennyi idős babának csak vizet adnék.
2010. júl. 19. 20:32
 2/11 anonim ***** válasza:

Minek akarod teáztatni, szoptatsd minál gyakrabban, főkleg, a meleg van, szerintem a víz is felesleges.

Amúgy nem viccból írják, amit ráírnak, mondjuk a 4 hónap is túl kevés szerintem.

2010. júl. 19. 20:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Szoptatni sajnos nem tudok mert nagyon kevés a tejem és pótolni kell.A tápszer mellett pedig muszály folyadékot adni neki.De köszi a választ.
2010. júl. 19. 20:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Jó, hogy adsz neki vizet, kell egy kis folyaékpótlás ebben a melegben. Avval a teával várj még pár hetet.
2010. júl. 19. 20:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Még én sem adnék...várd ki a 4 hónapot, addig elég a víz.
2010. júl. 19. 20:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én lányom is tápszeres volt, ő is vizet ivott. Én ameddig lehet vízzel itatnám,(már két éves a lányom, de csak nagyon ritkán kap teát), de emiatt biztos le leszek pontozva. Ha megissza a vizet miért akarsz neki teát adni? Szerintem csak a jó íze miatt elveszi a helyet a tejtől és a tápszertől.
2010. júl. 19. 21:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat akkor várok vele.Amúgy ajándékba kaptuk a teát és emiatt kérdeztem hogy kipróbáltam volna.
2010. júl. 19. 21:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is van Hipp-es teánk, de a kislányomnak a Jana baba vizet adom, megissza, én egy 10 hetes picúrkának még nem adnék teát, főleg nem instant teát, ami tele van mindenféle összetevővel. Egy-két alkalommal adtam én is neki kamilla illetve mecsek baby teát, csak úgy naturon, és úgy is megitta! De most már csak vizet adok neki, de ha a te babád is megissza a vizet, akkor nincs gond!
2010. júl. 19. 21:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Ezek a granulátumos teák olyan mű cuccoknak tűnnek. A lányom is kapott, mert nem volt hajlandó semmit inni, kínomban már ezt is kipróbáltam. ( 1 éves volt)

De csak alkalmanként adtam, és szépen leszoktunk róla, mert terhes lettem és hánytam a szagától:(

2010. júl. 19. 22:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Az én orvosom azt mondta nyugodtan adhatom neki. Ekkor 2 hónapos volt. Szerencsére kitartással, sok-sok kínálgatással egy idő után elfogadta a vizet is. Így most már abszolút csak vizet iszik, de abból elég sokat.

Szerintem légy kitartó. Ráér még a sok mű dolog fogyasztására. Később úgyis elkerülhetetlen lesz.

2010. júl. 19. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!