Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos a kisfiam, milyen...

11 hónapos a kisfiam, milyen babateát adhatok neki a HIPP-esen kívül? Ti milyet használtok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Bármilyen valódi gyümölcstea jó, amiben nincs aroma. Az enyém cukor nélkül is nagyon szereti ezeket. A Hipp-ben baromi sok a cukor, így én nem is adtam neki...
2010. ápr. 20. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Picwick gyerektea. Én egy éves kortól adtam gyermekeimnek. Nemrég volt itt ilyen tea kérdés, úgy tudják, 10 hónapos kortól adható. Nagyon kellemes íze van. Persze teljesen koffeinmentes.
2010. ápr. 20. 17:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen olvastam:)és nem is kell ízesíteni?
2010. ápr. 20. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is a Pickwick teáját adom neki.Szoktam bele tenni pici cukrot, vagy mézet.De megissza simán is.
2010. ápr. 20. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Csipekbogyó tea és annak variáció, nagyon fini élénkítő anyag mentes, én váltogatom ezeket.
2010. ápr. 20. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Feketetea nélküli gyümölcsteák, rooibos tea, csipkebogyós teák, babamosoly tea (naturland).
2010. ápr. 20. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Én meghámozok egy piros almát, a héját felteszem kb. 0,5 liter vízbe. Beledobok 2 szegfűszeget, körömnyi fahéjat. Felforr, ázik 10 percet. Ezt adom babateaként (Kismama babakonyhája c. könyvből)
2010. ápr. 20. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Én Hipp-es babateát adok (lógatós cukrozatlan gyümölcstea, bár Ausztriában vettem, mert itthon még nem láttam), illetve itthon a DM-ben találtam az Alnaturának gyümölcsteáját, ami 9 hónapos kortól ajánlott. Ez is lógatós gyümölcstea. Mind a két félét izesítés nélkül issza a 10 hónapos kisfiam.
2010. ápr. 20. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!