11 hónapos a kisfiam, milyen babateát adhatok neki a HIPP-esen kívül? Ti milyet használtok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 16:58
1/8 anonim válasza:
Bármilyen valódi gyümölcstea jó, amiben nincs aroma. Az enyém cukor nélkül is nagyon szereti ezeket. A Hipp-ben baromi sok a cukor, így én nem is adtam neki...
2/8 anonim válasza:
Picwick gyerektea. Én egy éves kortól adtam gyermekeimnek. Nemrég volt itt ilyen tea kérdés, úgy tudják, 10 hónapos kortól adható. Nagyon kellemes íze van. Persze teljesen koffeinmentes.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen olvastam:)és nem is kell ízesíteni?
2010. ápr. 20. 17:04
4/8 anonim válasza:
Én is a Pickwick teáját adom neki.Szoktam bele tenni pici cukrot, vagy mézet.De megissza simán is.
5/8 anonim válasza:
Csipekbogyó tea és annak variáció, nagyon fini élénkítő anyag mentes, én váltogatom ezeket.
6/8 anonim válasza:
Feketetea nélküli gyümölcsteák, rooibos tea, csipkebogyós teák, babamosoly tea (naturland).
7/8 anonim válasza:
Én meghámozok egy piros almát, a héját felteszem kb. 0,5 liter vízbe. Beledobok 2 szegfűszeget, körömnyi fahéjat. Felforr, ázik 10 percet. Ezt adom babateaként (Kismama babakonyhája c. könyvből)
8/8 anonim válasza:
Én Hipp-es babateát adok (lógatós cukrozatlan gyümölcstea, bár Ausztriában vettem, mert itthon még nem láttam), illetve itthon a DM-ben találtam az Alnaturának gyümölcsteáját, ami 9 hónapos kortól ajánlott. Ez is lógatós gyümölcstea. Mind a két félét izesítés nélkül issza a 10 hónapos kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!