Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki meddig altatta ringatva a...

Ki meddig altatta ringatva a babáját?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ki meddig altatta ringatva a babáját? Kisfiunk 8 hónapos 9kg,csakis rigatva tud elaludni, 4 hónapos korától. Azelőtt simán elaludt egyedül a kiságyban. Ringatni számomra egyáltalán nem teher, hisz olyan hamar felnőnek, csak kíváncsi vagyok , hogy ki meddig ringatta? Első gyerek , nem tudom, hogy ezzel rosszat teszek e neki a későbbiekben? "A hagyjuk sírni míg elalszik"nalam nem opció :) Köszönöm ha megosztjátok velem a tapasztalataitokat.
jan. 10. 09:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

#10! Nem fájna, de nem lenne. Azok csöndben minta anyák, nem írnak öntömjénező kérdéseket.

Kérdező! Köszönöm a válaszokat. Már csak azt nem értem, miért gondoltad, hogy bármit is befolyásol, hogy másoknak meddig tartott, de mindegy is.

"ringatas azért nem teher , mert kb 5 -8 perc alatt elalszik."

Na, ez már sokkal hihetőbb, de a kérdésben nem ezt írtad. Akinek teher, azé talán lassabban nő? Nem valószínű. Inkább azért teher, mert mondjuk van valami mozgásszervi problémája/nem 5-8 percig tart az altatás, hanem másfél - 2 óra/ nem 9, hanem 15kg stb. Így abba fogja hagyni, vagy el se kezdi a ringatást, úgy ad választ. Neked az miben segít?

"Én nem akarok minta anya lenni, sem szar."

Az jó, mert ettől pont egyik se vagy.

jan. 11. 12:07
 12/12 anonim ***** válasza:
64%

Nekem azért volt már teher 1 éves korára a ringatás, mert minimum 20 percig kellett vele mászkálni a lakásban oda-vissza, ringató mozdulatokkal, hogy elaludjon. Tehát jó nagy szívás volt. Napi 2x, 3x megcsinálni ezt. Meg sem állhattam, mert csak úgy volt jó neki ha mentem. Senkinek nem kívánom, mikor fogzás is volt és 40 perceket sétálgattam egy baromi nehéz ficánkoló gyerekkel.

Itt vagyok. A sz@ranyák táborát erősítem, mert nem bírtam tovább és letettem. 1 hétig volt sírás stb, de mellette voltam végig. Megérte leszoktatni a ringatásról.

jan. 11. 14:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!