Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire ajanlott szerintetek...

Mennyire ajanlott szerintetek a hason altatas?

Figyelt kérdés

1 honapos a babám.

Eddig nem mertem hason altatni.

De most rajottem, hogy rajtam hason alszik el. Es ha ugy is rakom le akkor talan nem kel fel. Most igy alszik. De nagyon aggodok. 10 percenkent nezegetem.

tegnap 17:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Már a kórházban hason hozták, mondták is a nővérek, hogy azért, mert a legtöbb anyuka fél hasra rakni. Mivel nagyon hasfájós volt, csak így aludt az elejétől. Háton 2 perc múlva felkelt, így nem is próbálkoztam vele sokat. Légzésfigyelőnk van. Nem jó alvó így se, de háton, oldalán ennyit se aludt. 7 hónapos, tud egy jó ideje forogni, de megfelel neki hason.
tegnap 20:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Hason alszik a 6 honapoaom 1 hetes korától.

Iszonyat hasfájós volt, meg felkeltette magát a kezével így meg tök jókat aludt picinek is.

Van légzésfigyelőnk, igy en nem aggódom. Most meg már forog ahogy akar🙂

tegnap 20:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Az elsőnél még paráztam ezen, mert szinte csak hason tudott elaludni, én meg álmában visszaforgattam a hátára. Aztán viszonylag hamar megtanult hátról hasra fordulni, na innentől átaludta az éjszakákat. Egyébként hasfájós volt.

A másodiknál örültünk, ha bármilyen helyzetben sikerült neki elaludni. Hason fekve ennek még volt esélye, a háton fekvést a mai napig utálja (egy élmény pelenkázni). Nála már kevésbé idegeskedtem ezen. A védőnő is nyugtatott, hogy ha csak hason alszik, altassam úgy.

tegnap 23:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Na, hát én nem értem a logikámat. Nálunk is hason altatják a kórházban. Arra hivatkozva, hogy állítólag tényleg gyakoribb úgy a SIDS, de nagyon minimálisan. Ugyanakkor nem tud megfulladni a bukástól, jobb a gerincének és a babák szeretik. Na, ehhez képest, van légzésfigyelőnk, mégse mertem sose altatni is nem tudom, miért. Nagyon néha próbáltam, de csak nappal, ha én nem aludtam és láttam.
ma 00:27
 15/15 anonim ***** válasza:

A jelenlegi ajánlás a háton altatás.

Tegnap voltunk egy babamentő tanfolyamon, ahol kimondottan n

ma 00:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!