Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet ez? Hétfőig várhatok...

Mi lehet ez? Hétfőig várhatok vele? Az orvos miatt

Figyelt kérdés

Sziasztok a 3,5 hónapos babámnak tegnap délután hőemelkedése volt éjjel láza volt kapott gyógyszert úgy lement ma délutánra megint hőemelkedése lett ezen kívül csak annyi, hogy bágyadt és étvágytalan többet alszik

Illetve a nyála is jobban folyik kezét, cumisüveg cumiját rágja múltkor a védőnő mondta, hogy elkezdődött nála a fogzás de csak most lett láza ez lehet a fogzástól?

dec. 14. 17:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Mennyi a láza? Most is van neki?

Amúgy ma még le tudtad volna vinni délelőtt, nem szabad így nekiindulni a hétvégének. Ha éjszaka felmegy, akkor holnap reggel szerintem mindenképpen ügyelet - inkább legyen egy felesleges körötök, mintsem baj legyen.

dec. 14. 22:51
 12/17 anonim ***** válasza:
85%

Fogzástól hőemelkedése lehet,láza nem. Lehet egybeesés. Mindenképpen lássa orvos, legfeljebb elmondja amit már úgyis tudsz.

FOLYADÉKPÓTLÁS!

Erre mindenképpen figyelj.

dec. 14. 22:54
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
Én bevinném az ügyeletre. A hőemelkedés még oké valamilyen szinten, bár ha napokig tart, akkor nem, de az étvágytalanság és a bágyadtság nem játék. Ők még könnyen kiszáradnak. Nekem mind2 gyereknél azt mondta a gyerekorvos, hogy csecsemőkorban segitséget kell kérni, ha ezek a tünetek. Én be is vittem és a kórházban is mondták, hogy jól tettem.
dec. 14. 22:58
 14/17 anonim ***** válasza:
66%

Egy 3,5 hónapos babát nem kezelgetünk otthon csak úgy!!

Mindkét gyerekemnél a védőnő, a gyerekorvos és szülés után a kórházban is elmondták hogy 1 év alatt lázzal mindenképp lássa orvos!

Ezek az infók neked kimaradtak???

De ha igen, józan paraszti ésszel is belegondolva basszus túl pici még hogy otthon kísérletezz rajta hogy mi baja lehet...

dec. 15. 07:49
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
Nekünk a kórházi zárójelentéshez is adtak egy papírt, mikor hazavittük, hogy ha x hónapos koráig belázasodik, oda kell visszavinni.
dec. 15. 07:52
 16/17 anonim ***** válasza:
88%

15 igazad van, azon is rajta van. A 10 éves és a 4 éves gyerekemnél is rajta volt, úgyhogy nem újkeletű dolog.

dec. 15. 07:57
 17/17 anonim ***** válasza:
51%
Mi van a picivel?
dec. 15. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!