14 hónaps fülproblémás (mindkét fülében grommet többszöri középfülgyulladás miatt) kislánynak 39 fokos a láza, pár napja náthás volt, várhatok holnap délig az orvossal amgí a körzeti orvos rendel?
Ilyen magas lázzal inkább ne várj!TAPASZTALATBOL!!!!!!!!!
Tobbet nem irok mert nem akarlak ilyezgetni.
Kapott lázcsillapító kuppot,langyos fürdőt.
A gyermekklinikára és a fül-orr-gége ügyeletre is odaszóltam telefonon,azt mondták várjak csak holnapig :-(
.
Már volt 41 fokos láza is a fülétől,másnap azonnal szúrták is a füleit ahogy belenéztek!
Utolsó vagyok. A hányás együtt jár a középfül gyulladással sajnos, nálunk is ez volt. Naponta ezerszer szaladt a wc-re hogy hányni kell neki, de csak hányingere volt, 1×hányt.
Hogy van most?
Hajnalban 3 óra felé végbélben mérve 40 fokos lett a láza újra,kapott lázcsillapítót ,langyos vizes fürdőt itthon,majd elmentem vele az ügyeletre(gyermekklinikára).
Ott kapott egy Algopyrin injekciót és írtak fel neki hányás elleni kuppot,azt itthon megkapta.
Délután elmentem vele a háziorvoshoz megvizsgálta,piros a torka egy kicsit,szerinte vírusos betegség,ami pár nap alatt majd elmúlik,remélem nem a füle mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!