Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet ez? Hétfőig várhatok...

Mi lehet ez? Hétfőig várhatok vele? Az orvos miatt

Figyelt kérdés

Sziasztok a 3,5 hónapos babámnak tegnap délután hőemelkedése volt éjjel láza volt kapott gyógyszert úgy lement ma délutánra megint hőemelkedése lett ezen kívül csak annyi, hogy bágyadt és étvágytalan többet alszik

Illetve a nyála is jobban folyik kezét, cumisüveg cumiját rágja múltkor a védőnő mondta, hogy elkezdődött nála a fogzás de csak most lett láza ez lehet a fogzástól?

dec. 14. 17:17
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
És nyűgös is nagyon
dec. 14. 17:20
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha nagyobb lenne, akkor nem rohannék ügyeletre, de ő nagyon pici még, mindenképpen felhívnám az ügyeletes kórházat, hogy mit javasolnak.
dec. 14. 17:26
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Tegnap és ma is munkanap volt, de te megvárod, hogy csak az ügyelet legyen elérhető. Már tegnap fel kellett volna hívni a gyerekorvost.
dec. 14. 17:31
 4/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem kell megijedni egy kis hőemelkedéstől , valószínű pár napos vírus két három nap alatt meglátod , hogy lesz.
dec. 14. 17:42
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Nem várnék vele. És a gyerekorvost kerestem volna vele, nem vártam volna az ügyeletig... de ha már nincs, az ügyeletet hívnám.
dec. 14. 18:11
 6/17 anonim ***** válasza:
65%

Orvoshoz kellett volna vinned, mar tegnap.

Tul pici meg.

dec. 14. 18:34
 7/17 anonim ***** válasza:
37%

A fogzástól nem lesz lázas a gyerek.

A fogzás miatt kicsit gyengébb az immunrendszere, így gyorsabban elkapja a vírusokat.

Egy kis láz miatt nem kell ügyeletre menni!

Ha esetleg "3napos láz" akkor majd kiütései is lesznek.

Ettől se kell betojni. Semmit nem adnak rá, magától elmúlik.

A gyerekorvosnak hétfőn ha telefonálsz és konzultálsz vele teljesen elég.

Persze ha addig nem érzed azt hogy rosszabbodott a dolog (sokat lázasodik, nagyon keveset eszik, mert így is ki tud száradna egy ilyen pici)

De hőemelkedéssel és egy kis lázzal én tuti nem vinném be egy vírusokkal telített kórházba

dec. 14. 19:52
 8/17 anonim ***** válasza:
85%

Az egy evesemnel nem rohannek sehova, de egy 3,5 hónapossal mennék.

Nem is értem amúgy miért nem vitted már orvoshoz

dec. 14. 20:12
 9/17 anonim ***** válasza:
24%
Én várnék hétfőig
dec. 14. 20:36
 10/17 anonim ***** válasza:
41%

Én még az 1 évest is elvittem pénteken orvoshoz (felhívtam és azt mondta vigyem be), mikor péntekre lázasodott be, pontosan azért, hogy ne az ügyeletre kelljen vele menni, ha nem múlik/rosszabb lesz hétvégén.

3,5 hónapos még nagyon kicsi. Ha étvágytalanság ki is száradhat. Telefonálnék az ügyeletre.

dec. 14. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!