Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért zavarja a feleségemet,...

Miért zavarja a feleségemet, hogy sokat foglalkozok a 6hós lányommal?

Figyelt kérdés
Pelenkázom, fürdetem, öltöztetem, etetem cumisüvegből (tápszeres), plusz sokat játszok vele. Azt vágta valamelyik nap a fejemhez, hogy "úgy viselkedek, mint ha az anyja lennék, de az én soha nem lehetek". Eléggé szarul esett, mert így úgy érzem magam, mint egy másodhegedüs. Nem az anyja akarok lenni, hanem egyenjogú szülő, apaként.
dec. 11. 10:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
44%
A feleséged tele van hormonokkal, szokja az új életét és jön a hiper érzékeny apuka, aki szintén anyuka módban akar részt venni a baba körüli feladatokban. Ez nagyon ritka. Próbálj egyensúlyt találni, ehhez osszátok fel a tennivalókat, hogy ne legyen az, hogy már most úgy érezze a feleséged, hogy számodra felesleges lett és a helyébe akarsz lépni a baba életében. Úgy érzem, túlpörgösd ezt és a feleséged biztosan így gondolja, mert szólt is. Mindannyiótok érdekében vegyél vissza és keressetek kompromisszumot.
dec. 11. 10:50
 2/26 anonim ***** válasza:
85%
Minthogy örülne hogy egyenrangúan foglalkozol vele..
dec. 11. 10:59
 3/26 anonim ***** válasza:
95%

Lehet valami olyasmi van mogotte, hogy mondjuk nala sokat sir a baba, nalad meg nem.

En ereztem igy, de duhos voltam az egesz vilagra, mert mindig en kaptam ugymond a szart, mindenki masnak egy boldog baba jutott :D

De elmult ez is. Beszelgess vele, probald kideriteni hogy miert mondta. Valojaban biztosan nem az a baja, hogy foglalkozol vele, csak ez jott ki a szajan.

dec. 11. 11:03
 4/26 anonim ***** válasza:
68%

Hasonlót éltem át én is anno a feleségemmel.

Ne aggódj emiatt,kicsit vedd lazábban

dec. 11. 11:33
 5/26 anonim ***** válasza:
89%
Azért csóró pasit is meg lehet érteni, mert oké, hogy dúlnak a hormonok, de azért felnőtt ember, illene figyelnie, hogy mi jön ki a száján, vagy ha kijött, akkor felnőtt ember módjára megbeszélni... Itt egy pasi, aki sokakkal ellentétben nem tojik a családjára és ez is baj... :D
dec. 11. 11:38
 6/26 anonim ***** válasza:
70%
Mert teljesen hülye, ha meg nem foglalkoznál vele, az lenne a baja.
dec. 11. 11:43
 7/26 anonim ***** válasza:
25%
Egyes nőstényeknek semmi nem jó. Utána csodálkoznak, ha félrelép a pasi. Ha segít, az a baj, ha nem akkor az. Vizsgálzasd ki szerintem a házisárkányt.
dec. 11. 11:43
 8/26 anonim ***** válasza:
31%

#7! Ott a pont.

Ma attól, hogy valaki szül egy gyereket minden hülyeségét rá lehet fogni a szülésre, hormonok, depresszió, stb, felmenti minden alól, mert hát ő most szült, atyaég...

dec. 11. 11:47
 9/26 anonim ***** válasza:
83%
#8 Én nem azt írtam, hogy ez nem jogos és nem természetes. De, az. De ha én a hormonok, a kimerültség, a depresszió miatt elküldöm a férjemet a k anyjába és ő visszajelzi felém, hogy álljon már meg a menet, akkor bocsánatot kérek, kommunikálok, vagy szakemberhez megyek, ha nem megy egyedül, nem azzal takarózok, hogy most szültem.
dec. 11. 11:50
 10/26 anonim ***** válasza:
75%
#9 akkor Te velem együtt a csekély kivételbe tartozol, a mai nők sajnos nem így gondolják, hanem úgy, ahogy leírtam. :D
dec. 11. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!