Miben kértetek segítséget a baba körül?
Mindenki mondja a rokonságból, hogy szívesen segít csak szóljak, de igazából nem tudom hogy mire tudnám megkérni őket. Anyukám szokott hozni ételt, de anyósoméknál is szoktunk enni, így főzni nem nagyon kell, ez már egy nagy segítség. Igazából nővérem kérdezgeti sokat, hogy mibe tudna segíteni, szóljak nyugodtan stb. Dehát neki is ott a két alsós gyereke, dolgozik, mikor is tudna segíteni? Meg miben? A takarítással, rendrakással eléggé el vagyok maradva és nagyon zavar, de fura lenne áthívni, hogy "te gyere már át felporszívózni meg felmosni". A babám meg igazából még kicsi eszik, alszik, sokat nincs fenn, hogy azt mondhassam addig vigyázzon rá, amíg én megcsinálom ezeket. Akkor nincs el, ha éhes, csak sajnos a szoptatással küzdök, nincs sok tejem, próbálom nagyon sokat cicire tenni, de így nincs semmire időm, dehát ezt nem tudja más csinálni helyettem.
Nálatok, hogy zajlott? Miben kértetek segítséget?
Csak a főzésben (marmint hogy hoztak enni), és egyes bevasaralsokban. Takaritast egy darabig a ferjem csinalta. A babával nem volt miben, de így mar nem is kellett, azt megoldottam.
Olyan volt még, hogy orvoshoz kisertek, amig bent voltam kint tologatták,vagy ha a gyereket vittem, akkor valaki bent vart amig következtunk, masik a gyerekkel kint.
18!
17es vagyok. Bocs,de miattad nem fogok 100%-os segítséget hazudni,hogy te jobban érezd magad.
Nekünk nem volt segítség. Anyósék az ország másik végén,anyukám meg 50 km-re,de még dolgozott óvónőként.
Nem volt,aki jöjjön.
Én itthon voltam a babával,szóval meg tudtam mindent csinálni.
Inkább az állandó kórházba mászkálás volt stresszes és fárasztó, de ott megint nem tudott senki segíteni, nekem és a férjemnek kellett ott lennie.
Szóval nem tudtak segíteni. Megoldottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!