Most kezdtem az egyetemet egy egy éves baba mellett. Segítséget\tippeket szeretnék kérni, hogyan lehet baba mellett tanulni, miközben ott a háztartás?
Egyértelműen munkamegosztás. Ezt a pároddal, esetleg nagyszülővel kell elsősorban megbeszélni.
És ki kell találni, hogy hol tudsz tanulni.
Én így csináltam:
1. A tananyagot olvasd fel neki mese helyett.
2. Séta közben is tudsz olvasni, tanulni, főleg ha pl egy parkban leültök egy padra
3. Ha tudsz hanganyagot csinálni a tananyagból akkor az nagy segítség, mert bárhol, bármikor tudod hallgatni, akár takarítás közben is.
4. Csináltok egy babafészket a földön vagy az ágyon és bekuckóztok, a baba játszik, vagy fél kézzel játszol vele, közben hangosan olvasod az anyagot.
Éjszaka amikor alszik, akkor tanulsz, mivel napközben vszínűleg házimunkázni fogsz alvás időben.
Nyugodt babám van aki alapvetően el van magában egy hintában amíg főzök vagy takarítok, egy tv is biztos sok időt szabadítana fel, de egyszerűen mardosna a bűntudat, ha csak leraknám őt és nem vele foglalkoznék amikor csak tehetem. Ez az idő soha nem fog visszajönni.
Az agyam mondjuk szerintem rá sem tudna állni a tanulásra, azt sem tudom milyen nap van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!