Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell aggodnom, hogy az ujszulo...

Kell aggodnom, hogy az ujszulott babám megfullad álmában bukás közben?

Figyelt kérdés

dec. 3. 18:57
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszonom szepen a sok ertelmes kommentet :D

En oldalt altatom. Ettol lehet csipoficamos lesz?

Igy elso gyereknel nagyon ijeszto ez a bukas dolog. Es nem tudom, hogy ez meddig normalis. A kisfiam 2 hetes. Neha nagyobb neha kisebb mennyiseget bukik vissza. Van hogy picit eroteljesebben. Na akkor vagyok nagyon beszarva. Mert ugye azt mondtak hogy addig a bukas rendben van még nem sugarba jon.

De mi szamit sugarnak. A kicsin nem erzekelem hogy erolkodne vagy oklendezne. Eddig is nyujtogatta a nyelvet es grimaszolt ossze vissza ez nem valtozott.

Nektek milyen “erősséggel” bukik/bukott a babatok?

dec. 5. 14:32
 22/24 anonim ***** válasza:
#18 vagyok,még egy darabig bukni is fog,ez normális. Mi már rendes kaját eszünk igaz még pépesen,de van,hogy még mindig bukik. Én minden ébredésnél a másik felére fordítottam
dec. 6. 10:36
 23/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, esetleg nézzetek másik pozíciót, ha szoptatsz, illetve tápszeres babánál igencsak emelni kell a felsőtestet. Akár meg is állhattok az evés közben egyszer büfizni!

Sugárban akkor hány a baba, ha konkrétan kibluggyan belőle, mint a slagból. Az azért is problémás, mert nekünk pl a refluxot jelezte a sugárban hányás.

dec. 7. 16:18
 24/24 anonim ***** válasza:
54%
Gondoljatok már bele logikusan, ha hason alszik és bukik, hogy a rákba fulladna bele?? Pont hogy kifolyik oldalt, és felszívja a textilpelus! Ha háton alszik, akkor tud elkezdeni fulladozni tőle, légyszi ne terjesszétek a hülyeséget, puszta belegondolás elég lenne. A csípő dolog meg pláne nem igaz, amikor vittük szűrésre, a doktornő kifejezetten javasolta a hason altatást, mert az pont hogy jót tesz ilyen szempontból. Légzésfigyelő jó barát lesz, de nem kell a háton altatást erőltetni, mert sokkal több a hátrány mint az esetleges előny.
dec. 9. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!