Mik a korai éhségjelek alvó babáknál?
Az világos, hogy mik az éhségjelek, ha ébren van. Na de 7 hetes babám ugye még sokat alszik, és alvás közben nem cuppog, tátog, tömi az öklét, stb., hanem egyből arra ébred, hogy éhes, és általában sír is emiatt. Azt olvastam, ezt már nem szabad megvárni, mert annál mohóbban fog enni, és valóban kicsit bukós a babám.
Nem szoktam ébresztgetni, szépen beállt nála hogy 4 óránként eszik. Volt hogy hamarabb próbáltam ébreszteni, de akkor meg fél óráig kínlódtunk, hogy felébredjen és egyen rendesen, mert amúgy olyan békésen szunyókált, aztán meg azért sírt mert felébresztettem…Szóval inkább nem piszkálom…
Tehát, alvás közben is produkál már olyan jeleket, hogy amúgy már éhes, és meg lehet etetni? Ha igen, mik azok a jelek?
Ebben az esetben ébresszem fel?
A bukásoknak lehet ehhez köze?
A fiam is így ébredt, sírva. 4 hónapos koráig tartott.
Ha alszik, hagyd békén. Ha te alszol, érzed, hogy éhes vagy? Nem, akkor érzed először, mikor már felébredtél, akkor viszont lehet, hogy azonnal érzed. Attól, hogy csak pár hetes, ugyanúgy funkcionál a szervezete, mint egy felnőttnek.
a korai éhségjelek csak ébrenlétben értelmezhetőek... szerintem ez annyira egyértelmű, hogy nem kell külön odaírni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!