Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első hónapokat megkönnyítő...

Első hónapokat megkönnyítő tippek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Legfőképp anyák, vagy leendő anyukák válaszát várom nagyon! :)

Lassan 4 hónapos terhes vagyok és nincs olyan perc, amikor ne olvasnék, néznék, hallgatnék mama-baba dolgokat, de szívesen elolvasnám az igazi anyukák hasznos tanácsait is. Mi volt a leghasznosabb dolog amit beszereztetek?

nov. 29. 21:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne stresszelj rá semmire és gyorsan vedd be a leszarom tablettát. Senkinek a véleménye ne érdekeljen. Én konkrétan a sátán vagyok, tápszeres gyerekek, külön szobákban, macskákkal a lakásban, bébiőr meg egyéb miskulanciák nélkül.

Az egyetlen elengedhetetlen az első napokban az anyósom volt mindkettőnél, imádom őt és mindenben segített. Ha ő nincs, akkor nem élem túl a szülés utáni depressziót a fiammal.

Ja és felejtsd el a babakelengyés pénzlehúzó listákat.

dec. 1. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!