Miért baj, ha valami megkönnyíti az anyuka dolgát?
Szerencsére mindenki úgy mérgezi a saját gyerekét ahogy akarja :-) Te azt csinálsz a tiéddel amit jónak látsz de én azért ha nem gond, nem juttatok a szervezetébe feleslegesen kioldódó alumíniumot, és sugárzást.
Azt még senkitől nem hallottam hogy a tápszer és a bébiétel, meg az eldobható pelenka a könnyebbik út lenne. Amúgy meg igen a víz forralása jobb, mert a palackos babaízzel csak szennyezed a környezetet, az meg hogy kb fél óra alatt felforralsz és visszahűtesz fél liter csapvizet nem hinném hogy akkora energiabefektetésedbe kerülne.
Kicsit szélsőséges vagy :)
Ne törődj ennyit a kornyezeteddel a megjegyzésekkel elég csak magadnak megfelelni.
Az általad felsoroltakbol egyiket sem hadznalom, mégse vagyok nyuzott kialvatlanul túlsúlyos vagy fodrászolatlan, cserébe egyesek szerint lusta, mert míg pihenek egyet a gyerekekkel rlmosogat s mosogatógép és felporszivoz a robotporszivo
Persze kettes, ha a gyerek ordít a kajáért, meg is makkan mindenki, míg a forralt víz ihatóvá hül.
Kérdező, ez a téma lerágott csont már. Úgy csináld, ahogy nektek jó, kényelmes. Nem kell senkit beavatni és akkor nem lesznek megjegyzések.
Persze kettes, ha a gyerek ordít a kajáért, meg is makkan mindenki, míg a forralt víz ihatóvá hül.
Hát, ennek az a titka, hogy nem akkor kell elkezdeni, mikor már éhes a gyerek :-) Pl reggel megcsinálni a napi vizet, lehűteni, és etetésnél csak melegíteni egy picit lábasban. Máris kb 3 perc alatt kész.
Kérdező az szép és jó hogy szelektíven gyűjtitek a palackokat de ettől azok hamarabb lebomlanak talán? Kisebb ökológiai lábnyomot hagynak? Nem... nem vagyok egy nagyökonáci, de amit meg tudok tenni a környezetért azt megteszem. Igaz mi mosipelusoztunk, de ha utaztunk vagy vendégségbe mentünk, rendes eldobhatót adtunk a gyerekre. Én nem szólok le senkit, mindenki úgy csinálja ahogy neki jó, de elvárom hogy engem se szóljanak le. Ja és de, a mikro sugároz :-)
Engem aztán marhára nem érdekel ki mit gondol.
Én az eldobható pelenkára ugrok, gyűlölöm a rengeteg szemetet.
Manapság a mosható is kb. annyi energiabefektetés, mint a boltból megvenni.
Undorító, amikor valaki a szobában, az alvó gyerek mellett tárolja a szaros pelenkát.
"Undorító, amikor valaki a szobában, az alvó gyerek mellett tárolja a szaros pelenkát."
Ki tárolja ott? Nálunk a kukában a helye.... Szerintem meg a mosipelus undorító. Aztatgatni meg kapargatni a kakkancsot, plusz a rengeteg ivóvíz, ami elmegy a mosassal. ...
Szinten moshatozok, nem aztatgatom és nem vakargatom, egyeteretek semmivel sem több energia, kinek mi a kényelmesebb jobb.
Viszont az eldibhatos előállításához rengeteg víz kell, több mint amit a misashoz használunk, ráadásul ez utóbbi tisztítható (nem tudom milyen mértékben, és azt sem, hogy utána mire használható a tisztított víz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!