Miért baj, ha valami megkönnyíti az anyuka dolgát?
Felénk minden panelanyuci a gyerekszobában a pelenkázó mellett tartja a pelenkakukát, és abban egész nap ott rohad az alvó kisbaba mellett a szaros pelenka. Egyszerűen mikor az ötödik ilyen babalatogatason voltam, inkább feladtam. Nekem ez hányingerkeltő.
A sima lebomló papírt meg ne keverjük már össze a pelenka által okozott szeméthalommal. Persze ebből is lehet választani nem eldobhatót. Sokan környezetvédelmi okokból ezt választják. Mint mondtam, nekem a mosható pelenka is kényelmi megoldás. Nekem egyszerűbb, mint a boltba rohangálni.
A baba víz ellen nekem nincs kifogásom,bár én forralni sem vagyok lusta.
Üveges szarokat semmi pénzért. Jobb az, ha tudom mi van benne.
A neten mindenféle információt fogsz találni, nyilván nem lehet mindegyiket követni és nem is kell, nézd meg pl ec, blw szavakat, sose csinálnám, de van aki igen.
A vizes flakont jó, hogy szelektíven gyűjtöd, mi is, de nem hasznosítható újra, csak kb. 30 %-ban, egy víztisztító berendezést szeretnék emiatt venni, a csapvíz számomra nem megnyugtató, forralva se.
Én is víztisztítót szerettem volna, vagy a nagy ballonos szűrt vizet, de az meg annyira le volt szűrve, hogy semmi nem maradt benne :( ezért maradtam az ásványvíznél. Torkig vagyok a rengeteg pet palackkal, kb. lépni nem lehet tőle.
Nekem megfelelne a csapvíz, de az utóbbi 2 évben hasmenést okozott. Szóval csak ennyire tiszta itt a víz.
Most mi van ebben? Én nem sértődtem meg, hogy így hívott. A villantásokat én sem értem, nekem sosem volt feltűnési viszketegségem.
Azt sosem fogom megérteni a mai anyukákban, hogy eljátszák a hattyú halálát, pedig igaza van a kérdezőnek, kb. minden a s**günk alá van rakva. GYED, 3 évig otthon, plusz szabik, annyi támogatás, hogy sose volt ennyi, plusz modern gépesített világ.
Sosem volt ilyen jó dolgom. Nem értek másokat. És sokan még a kaját is rendelik, mert nincs idő főzni. Csak tudnám, hogy akkor egy normál helyzetben lévő családanya mivel foglalja le magát egész nap.
Nekem valóban sokszor nincs idom fozni, 3 két év alatti gyerek mellett és ilyenkor van, hogy rendeljük az ebedet.
Sokkal több idom volt mikor meg dolgoztam, ez nem panasz mert imadok a gyerekeimmel lenni, ezerszer szorakiztatobb. Mikor meg csak egy gyerekünk volt, mindig volt itthon főtt etel, most a hárommal ez már nem mindig sikerül
Na erről beszéltem. Nem értem min lepődtök meg, szerintem minden második ember a kisbabája mellett tárolja a szaros pelenkát.
Nem pontozok le senkit, nekem ennél sokkal több eszem van, mint ahogy annál is, hogy a szarral együtt altassam a gyerekemet. Függetlenül attól, hogy anyatejes vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!