4 hetes kisbabám bölcsőhalált halt és mindenki engem
okol a családban?
Figyelt kérdés
Azóta eltelt 2 hónap, de szinte minden felborult. A férjem engem okol, a családja nem veszi fel nekünk a telefont. Az anyukám is engem okol, pedig sokaknál előfordul csak van aki idejébe észre veszi. De nem értem miért az én lelkemen kéne száradjon. Légzésfigyelő is volt, nem jelzett. Én nem tartom magam hibásnak. Nyilván ha egyből jelez ugrok, de nem történt ilyen. Reggel arra keltünk a férjemmel hogy nem tudtuk felébreszteni. Kihívtuk a mentőket, de már nem tudták megmenteni. Hason volt altatva születésétől kezdve, mélyeket aludt de amikor nappal elaludt mindig figyeltük. Éjszaka meg biztunk a légzésfigyelőbe.
ma 09:39
1/10 anonim válasza:
Ebben senki nem hibás. Mindent megtettetek hogy megelőzzétek. Sajnos ennek ellenére előfordul ilyen. A gyász egy fázisa amikor az ember dühében és fájdalmában a hibást keresi. Nem szép dolog, hogy a családod ezt benned látja, de tipikus. Reméljük idővel rájönnek, hogy ez mennyire nem fair és rendeződnek a dolgok. Kitartás neked, és rettentően sajnálom hogy ezt át kell élnetek.
ma 09:44
2/10 anonim válasza:
Azt végképp nem értem, hogy a férjed miért téged okol. Ő nem ott aludt mellettetek a szobában? Agyam eldobom. Természetesen nem vagy hibás, remélem minél előbb rendeződik a viszonyod a családoddal ez után a szörnyű tragédia után. Támogatniuk kellene téged, s nektek egymást a férjeddel. Bízom benne, hogy van, aki lelki támaszod ebben a nehéz időben.
ma 10:08
3/10 anonim válasza:
Szomorú, hogy egy ilyen helyzetben ahelyett, hogy összezárna egy család, egymásra mutogatás megy. Pláne a férjed, aki a leírtak alapján kb. ugyannyira "hibás" lehetne. Így is éppen elég nehéz helyzet ez, támogassátok egymást. Reméljük tényleg csak a düh fázisa mondatja ezt velük.
ma 10:11
4/10 anonim válasza:
Szörnyű tragédia, kívánok erőt ennek elviseléséhez.
Viszont a férjedről legalább kiderült, hogy életed legnagyobb tragédiájában nem melletted áll, hanem ő is beléd rúg. Ebből le kéne vonni a tanulságot és mással újrakezdeni a családalapítást.
ma 10:25
5/10 anonim válasza:
Ha egy ilyen dolog miatt engem hibáztatna a férjem már nem lenne a férjem!
Ő mit mond miért nem tudta megelőzni??? Na ugye...beteg wz az ember az egész családjával együtt. Erre pont most nincs szükséged!
ma 10:25
6/10 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. Őszinte részvétem!
A családod pedig undorítóan viselkedik. Támogatniuk kéne lelkileg, nem hibáztatni.
ma 10:35
7/10 anonim válasza:
Én ilyen esetben biztos elvállnék a férjemtől. Ő is ugyan úgy ott volt. Ez egyáltalán nem a te hibád!
Őszinte részvétem.
ma 10:44
8/10 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, ez minden ok nélkül megtörténhet bárkivel. A családod egy kalap szar. Kitartást neked. Nem elég a magad baja, még ezek rá is tesznek egy lapáttal.
ma 11:01
9/10 anonim válasza:
Férjed hol volt ezen az éjszakán? Csak mert kb ugyan annyira hibás a történetben, amennyire te. Semennyire.
Aludtatok, a légzésfigyelő ment. Bíztatok benne, de nem jelzett. Te is ennyi erővel hibáztathatnád a férjedet, miért nem kelt fel éjjelente ellenőrizni?
Én tuti elválnék, ha a férjem egy ilyen mondatot elejtene. Pont neki kellene melletted állnia és nem hibáztatnia.
ma 11:02
10/10 anonim válasza:
Részvétem a kisbabád miatt.
A férjedről meg a családodról az jut eszembe, minek az embernek ellenség, ha ilyen a család.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!